Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză la Gala Premiilor Grammy din acesta an! O cântăreață va fi gazda evenimentului

Publicat:

Mai este mai puțin de o luna pana la mare eveniment muzical din acest an, . Numeroase vedete vor participa, iar surpriza din aceast an este gazda evenimentului, o celebra actrița.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sala Video de la Prefectura ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara

15:00, 24.04.2024 - Surpriza in organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Intalnirea ar putea avea loc in sala Video, aflata la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncționala, așa cum se dorea inițial. Scandalul salilor pentru gazduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu…

A venit CIRCUL in oraș! Numeroase surprize pentru targovișteni

16:15, 08.03.2024 - Surpriza pentru iubitorii de circ! In aceste zile a sosit la Targoviște și poposește pana pe 17 martie CIRCUL FANTAZIA. Parinții, dar mai ales copiii, sunt așteptați, incepand de astazi, 8 martie, de la ora 18.30, cu numere surpriza, printre care numere cu ponei, jonglerii, acrobații la inalțime, iluzionism,…

Academia Romana și UBB Cluj organizeaza un eveniment care celebreaza prezenta culturala a Romaniei in SUA

11:15, 07.03.2024 - Gazda evenimentului, care va avea loc pe 2 iulie, va fi președintele Academiei Romane Ioan-Aurel Pop, iar moderatorii evenimentului vor fi profesorii Daniel David, Mircea Dumitru și Eliot Sorel (George Washington University).

Artistul international care i-a facut o surpriza Andrei chiar la concertul lui. A emotionat-o profund pe romanca: „Este o onoare ca esti aici”

10:41, 12.02.2024 - Un artist internațional care a avut concert la Sala Palatului din București, in perioada 8-9 februarie 2024, s-a bucurat de prezența Andrei la eveniment. Cantareața a avut parte de o surpriza uimitoare, chiar de pe scena. Nu se aștepta la așa ceva: „Este o onoare ca esti aici”. Foto Andra, prezenta…

VIDEO: Revenire surpriza pe scena a cantaretei Celine Dion, la gala Premiilor Grammy

00:55, 06.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul „Albumul anului”, relateaza contactmusic.com. Veterana muzicii pop Celine Dion, in varsta de 55 de ani, a fost…

Celine Dion, apariție surpriza la gala premiilor Grammy 2024

18:20, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul "Albumul anului", informeaza contactmusic.com.

Diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion a avut o apariție surpriza la Grammy 2024

13:15, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy 2024 pentru a inmana premiul "Albumul anului".

Revenire surpriza pe scena a cantaretei Celine Dion, la gala Premiilor Grammy

11:55, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul "Albumul anului", relateaza contactmusic.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?