Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURPRIZĂ! Adelina Pestriţu a fost furată chiar de ziua ei! | FOTO

Publicat:

Printre invitatii Adelinei s-au numarat parintii ei, partenerul de platou de la Wowbiz, Madalin Ionescu, Crina Matei, Stefan Stan, Mihai Mitoseru, Costin Marculescu, Cristina Cioran, Paula Chirila, Laurette, , Mircea N. Stoian, , dar si alaturi de iubitul ei, solistul . Acestia au fost serviti cu un meniu sofisticat, bogat in delicatese, din care nu au lipsit fructele de mare, crevetii si alte bunataturi.

Pentru a fi la inaltime, sexoasa bruneta a schimbat doua ținute in timpul petrecerii de ziua ei.

“Cand am ajuns la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea nu a mai rabdat criticile și a rabufnit. Cum le da peste nas fanilor: “Sunt mulți care imi spun”

19:41, 15.06.2024 - Gabriela Cristea este critica foarte dur pe rețelele sociale pe motiv ca prea iși expune viața personala in mediul online sau ca s-a ingrașat. Satula de atacurile așa-zișilor fani, vedeta TV a dat un raspuns surprinzator despre operațiile estetice. Ce spune Gabriela Cristea despre operațiile estetice…

Imagini cu ce nu s-a vazut de la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu. Parinții mirilor, extrem de emoționați

11:50, 15.06.2024 - Pepe a publicat noi imagini de la nunta cu Yasmine Pascu. Parinții mirilor au fost extrem de emoționați la eveniment, iar artistul i-a avut alaturi pe cei trei copii ai sai.A trecut exact o saptamana de cand Pepe și Yasmine Ody și-au unit destinele in fața lui Dumnezeu și au organizat o petrecere fastuoasa,…

Ce au putut sa pațeasca Gabriela Cristea și Tavi Clonda din cauza ploilor. Postarea care i-a ingrijorat pe fani: „A venit furtuna”

15:05, 10.06.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au confruntat cu o situație neașteptata din cauza ploilor torențiale din ultimele zile. Prezentatoarei TV nu i-a venit sa creada ce a putut sa se intample cand a privit curtea.

Gabriela Cristea a vorbit despre certurile cu soțul ei, Tavi Clonda. „Cand suntem cu energia jos, apar discuții”

11:25, 14.05.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza o familie din 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi sunt foarte activi in mediul online, așa ca cei care ii urmaresc au șansa de a-i vedea pe cei doi in multe ipostaze, fiind inplicati in tot felul de proiecte. Prezentatoarea TV a vorbit recent despre tensiunile…

Nunta miliardarilor. Moștenitorul celui mai bogat om din Asia ar putea alege Portofino pentru petrecerea de lux

13:06, 13.05.2024 - Anant Ambani, fiul celui mai bogat barbat din India (și din intreaga Asie), se va casatori in aceasta vara cu logodnica sa, moștenitoarea Radhika Merchant, iar potrivit unor informații publicate in presa italiana, nunta ar avea loc la Portofino, scrie Corriere della Sera, conform Rador Radio Romania.

Xtra Night Show. Cum reacționeaza Tavi Clonda și Gabriela Cristea la mesajele rautacioase primite in mediul online. Declarațiile facute de soțul vedetei: „O deranjeaza...” / VIDEO

23:30, 11.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de urmariți in mediul online, avand sute de mii de fani. Cei doi primesc și mesaje rautacioase, dar incearca sa le faca fața in moduri cat mai simple. Cantarețul afirma ca s-au obișnuit și nu mai sunt deranjați de astfel de cuvinte venite de la persoanele…

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?