Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superbacteriile pot apărea și în lipsa expunerii directe la antibiotice

Publicat:

Cercetatorii australieni au descoperit ca aceste micrororganisme au un mecanism de transmitere a genelor care sfideaza regulile firești ale evoluției.   Teoriile traditionale privind evolutia susțin ca transmiterea genelor se face de la parinte la descendenti, proces cunoscut si sub numele de transfer de gene pe verticala (VGT). Cu toate acestea, o echipa de cercetatori […]

Citeste articolul mai departe pe sanatateabuzoiana.ro…  

Sursa articol: sanatateabuzoiana.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu

21:51, 02.03.2024 - Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma…

Anunț spumos al oamenilor de știința: Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult

15:40, 29.02.2024 - Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma State University au analizat datele de la 309 de studenți și au constatat ca cei care dormeau prost…

In 2050, va aparea o noua specie umana

00:55, 20.02.2024 - Tranziția evolutiva remarcabila spre o noua specie de oameni, asemanatoare cu trecerea de la maimuțe la oameni, se afla in plina desfașurare și este influențata de o serie de motive complexe, spun specialiștii. Printre acestea se numara progresul rapid al tehnologiei, schimbarile comportamentale din…

O noua specie de oameni va aparea in 2050, spun cercetatorii

23:55, 18.02.2024 - Cercetatorii anticipeaza ca in decurs de mai puțin de treizeci de ani, o noua forma umana va aparea pe scena globala, pregatita sa faca fața noilor provocari și oportunitați ale epocii contemporane.Potrivit studiilor realizate de cercetatorul Cadell Last de la Global Brain Institute, exista deja semnele…

Lupii de la Cernobil au dezvoltat rezistența la cancer in urma expunerii la radiații

14:25, 12.02.2024 - Cercetatorii americani au descoperit ca, in urma catastrofei de la Cernobil, lupii care traiesc in zona de excludere au dezvoltat gene rezistente la cancer, ca raspuns la expunerea cronica la radiații.

Lupii de la Cernobil dezvolta gene rezistente la cancer in urma expunerii la radiații

12:35, 11.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Princeton exploreaza mutațiile genetice și modificarile imunitare ale lupilor din zona de excludere a Cernobilului pentru a descoperi posibile soluții in lupta impotriva cancerului la oameni. In urma dezastrului nuclear de la Cernobil din 1986, cercetatorii de la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?