Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supa de taietei cu legume

Publicat:

Mod de preparare Supa de taietei cu legume

Se curata si se spala zarzavaturile, apoi le taiem bucati mici. Le punem la fiert cu 2 lingurite sare

Taieteii ii fierbem separat intr-o oala cu apa fierbinte, il strecuram si ii spalam cu apa rece cand sunt gata, apoi ii adaugam peste supa. Mai fierbem 10 min si verificam supa de sare.

Deasupra punem patrunjelul maruntit.

Este o reteta foarte gustoasa si sanatoasa, poate fi servita de post.

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti AICI

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce trebuie sa mananci la micul-dejun pentru slabi rapid și sanatos. Secretul, dezvaluite de un renumit nutriționist

10:40, 16.04.2024 - Importanța micului dejun: un punct de plecare esențialVlad Roșca subliniaza ca inceputul este esențial, iar micul dejun reprezinta punctul de pornire ideal pentru orice efort de pierdere in greutate. Alegerea corecta a alimentelor consumate la micul dejun poate influența intregul parcurs al zilei și…

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Ce legume sa plantezi langa sfecla roșie. Aceste perechi de plante vor maximiza nutrienții din sol

11:25, 10.03.2024 - Cand cultivați sfecla roșie, trebuie sa acordați o atenție mai mare daunatorilor ce o pot ataca. Experții susțin ca anumiți agenți patogeni se pot transmite foarte ușor de la o leguma la alta. De aceea, exista o serie de legume care se planteaza langa sfecla roșie, pentru a o ajuta sa creasca sanatoasa.…

Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas

11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…

Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara

18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?