Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Sunt vedetă, aruncă-mă de-aici!” Alina Plugaru a încercat iar senzații tari

Publicat:

Echipata corespunzator, cu combinezon, ochelari de protecție și parașuta, fosta actrița de filme pentru adulți a sarit din avion de la 2000 m inalțime impreuna cu un instructor de zbor. A intrat imediat in „stil” (poziția de echilibru), a facut prinderi impreuna cu alți parașutiști și a aterizat ca o adevarata artista. Misiunea a fost dusa la bun sfarșit, iar Alina și-a luat doza de adrenalina.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Știrile Antena Stars. Pe ce arunca Narcisa Suciu cei mai mulți bani! Ce colecționeaza vedeta: ”Am peste 400” / VIDEO

21:45, 21.03.2024 - Narcisa Suciu are o colecție impresionanta de parfumuri și deține un numar destul de mare de obiecte. Vedeta se poate mandri și recunoaște ca a cheltuit o mulțime de bani pentru intreginea ei.

Povestea adolescentului ucrainean patriot devenit o vedeta a propagandei ruse. Cum a incercat familia sa-l salveze

06:45, 06.03.2024 - Denis Kostev avea 16 ani cand a fost luat cu forța din orașul sau natal ocupat de invadatorii ruși Herson și imersat in propaganda rusa despre Ucraina. Familia a incercat sa-l salveze, dar i-au fost puse piedici, relateaza WSJ.

Nu arunca filtrele de cafea. 17 moduri in care le poți refolosi. Sigur nu le-ai incercat pana acum!

11:11, 04.03.2024 - Filtrele de cafea nu mai sunt doar pentru aparatele de cafea. Fiind ieftine, sunt perfecte pentru numeroase sarcini din locuința, curte și alte domenii. Datorita formei, rezistenței cand sunt umede, puterii de absorbție și texturii curate, pot fi refolosite in moduri eficiente. 17 moduri de refolosire…

Xtra Night Show. Oana Ionița, prima reacție dupa victoria in instanța impotriva tatalui copiilor ei: ”Am incercat sa...” / VIDEO

23:40, 27.02.2024 - Oana Ionița a facut primele declarații, dupa victoria din instanța in procesul cu fostul ei soț! Vedeta a dezvaluit ce greșeli considera ca a facut pana acum și de ce a trecut prin toate problemele care au pus-o in fața unor situații dificile.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Oana și Viorel Lis, cearta crunta de sarbatori. De la ce a pornit totul: „Am incercat sa ii explic” VIDEO EXCLUSIV

22:15, 08.02.2024 - Sincera, deschisa, soția fostului edil este invitata unei noi ediții a interviurilor PlayTalk cu Rebeka Pascu. Vedeta ne-a marturisit ca este un alt om, a trecut prin schimbari majore, dar ne-a povestit și un episod mai tensionat cu soțul sau, caruia ii este, de luni bune, singurul sprijin. Oana și…


Ce parere ai despre aceasta stire?