Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sulfina Barbu: Biroul Politic al PNL a împuternicit copreședinții să discute cu UNPR pentru majorități în județe

Publicat:

al PNL i-a imputernicit pe cei doi copreședinți ai partidului - și - sa poarte discuții cu UNPR pentru formarea de majoritați la nivelul județelor, a declarat luni vicepreședintele liberal .

Ea a subliniat ca nu a fost facuta nicio propunere oficiala pentru o alianța sau fuziune cu progresiștii, adaugând ca liberalii trebuie sa realizeze o analiza sociologica, pentru a vedea daca electoratul PNL ar fi de acord cu o fuziune cu UNPR.

"Toate aceste discuții au fost lansate pe piața de alți…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Blaga revine in joc: Va fi cea mai tare batalie

07:26, 21.04.2024 - Liderul interimar al PNL Timis, Vasile Blaga, a declarat sambata, la prezentarea programului lui Nicolae Robu, candidatul PNL-PSD la Primaria Timisoarei, ca in 9 iunie va fi o batalie intre doi primari, cea mai tare din Timisoara ultimilor 30 de ani, el aratand ca actualul primar, Dominic Fritz nu a…

Apple este in discuții cu Google pentru a folosi pe iPhone modelul de AI generativ Gemini - presa

09:45, 18.03.2024 - Apple este in discuții cu Google pentru a putea folosi pe iPhone in cateva luni modelul de inteligența artificiala generativa de la Google, spun surse citate de Bloomberg. Apple are un parteneriat cu Google și pe cautare web.

Nicolae Ciuca, discuții cu Roberta Metsola: "Miza este pastrarea intr-o poziție fruntașa a forțelor pro-europene"

12:20, 06.03.2024 - Miza alegerilor din iunie este pastrarea intr-o poziție fruntașa a forțelor pro-europene, afirma liderul PNL, Nicolae Ciuca, dupa o intalnire cu președintele parlamentului European, Roberta Metsola.

Macron, discuții cu liderii NATO: „In cativa ani ar trebui sa ne asteptam ca Rusia sa ne atace țarile”

22:35, 26.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a reunit luni, la Paris, peste 25 de tari aliate Kievului, pe care le indeamna la un „salt” impotriva unei „inaspriri evidente” a Moscovei, intr-un moment critic pentru Ucraina, care asteapta armament din Occident, necesar supravietuirii sale, relateaza AFP.

PNL si PSD au avut discutii separate pe tema comasarii alegerilor; miercuri – sedinta a coalitiei (surse)

00:25, 20.02.2024 - Coalitia de guvernare ar urma sa discute miercuri pe tema comasarii alegerilor, in prezent lucrandu-se la scenarii fara a se fi stabilit pana acum ceva, potrivit unor surse politice. Sursele citate au precizat luni ca in legatura cu subiectul comasarii alegerilor au existat intalniri separate in formatiunile…

Nicolae Ciuca: „Indemnul lui Blaga trebuie respectat. Mergem inainte!” VIDEO

11:15, 16.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, infirma faptul ca ar fi tensiuni in randul liberalilor, deși la ședința de marți seara au fost ceva dispute. Mai mult, Nicolae Ciuca spune ca lucrurile in PNL se desfașoara așa cum sunt decise la nivelul conducerii liberale. Intrebat cum comenteaza faptul ca ar fi lupte…

Vasile Blaga in ședința PNL, dupa blocajul din coaliția cu PSD pe comasare: „Ori se rupe hamul, ori moare calul”. Nicolae Ciuca: „Absolut, de acord”

22:30, 13.02.2024 - Liberalii s-au reunit marți seara, 13 februarie, intr-o ședința online a Biroului Politic Național și au discutat extrem de scurt strategia partidului, in contextul in care comasarea alegerilor este improbabila.Vasile Blaga, copresedinte al PNL cu Alina Gorghiu timp de 1 an și 9 luni, pana sa iși dea…

Blocaj al Coaliției in privința comasarii alegerilor. Noua runda de discuții, vineri. Care a fost marul discordiei

06:51, 13.02.2024 - Liderii PNL și PSD nu au reușit nici luni sa decida asupra calendarului electoral din 2024, prin stabilirea unor alegeri comasate, marea problema fiind legata de solicitarea social-democraților de susținere a lui Marcel Ciolacu in cursa pentru prezidențiale, potrivit informațiilor „Adevarul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?