Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA/uragan: Aeroporturile din Washington s-au redeschis pentru traficul aerian

Publicat:

Activitatea aeroporturilor din zona capitalei SUA a fost reluata dupa trecerea uraganului Irene, zborurile inregistrand intarzieri minime, au informat, duminica, oficialitatile federale citate de AP.



Furtuna traverseaza duminica zona , care, cu traficul aerian cel mai aglomerat din tara de obicei, complet inchis insa in prezent.

Cu cat se va prelungi interzicerea zborurilor pe aeroporturile Kennedy si , de langa New York, si Newsark, din , au atat mai dificila va fi situatia pe intregul teritoriu…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentionare de calatorie in Franța: Greva controlorilor de trafic aerian ar putea paraliza aeroporturile

08:26, 25.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Franceza ca sindicatul controlorilor de trafic aerian UNSA-ICNA din Republica Franceza a lansat un apel la greva pentru sambata.

VIDEO Zapada de peste 3 metri pe Transfagarașan. Cand ar putea fi redeschis traficul

17:41, 20.05.2024 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov anunta, luni, ca se lucreaza in continuare pentru deszapezirea pe Transfagarasan. Potrivit DRPD, traficul ar putea fi redeschis la mijlocul lunii iunie.

Schengen aerian. Peste 70% din traficul total al aeroporturilor romanești sunt catre țarile din acest spațiu

21:15, 01.05.2024 - David Ciceo, presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania, spune ca zborurile catre zonele Schengen reprezinta 70% din traficul total inregistrat pe aeroporturile locale, noteaza Ziarul Financiar.

Aeroporturile din Iran și-au reluat activitatea, dupa ce a fost suspendata in urma atacului asupra Israelului

14:20, 15.04.2024 - Aeroporturile din Iran, inclusiv cele doua de la Teheran, si-au reluat luni activitatea, dupa ce aceasta  fusese suspendata sau perturbata de atacul iranian impotriva Israelului, a anuntat agentia oficiala IRNA, potrivit AFP, relatate de Agerpres. 

Spatiul aerian israelian, redeschis dupa atacul iranian impotriva Israelului

10:25, 14.04.2024 - Spatiul aerian israelian, inchis in timpul noptii de sambata spre duminica chiar inainte de atacul iranian impotriva Israelului, a fost redeschis de la ora 04:30 GMT, potrivit unui comunicat al autoritatii aeroportuare israeliene.

Iranul a suspendat traficul aerian deasupra capitalei Teheran. Agenția iraniana de știri Mehr a negat ca ar fi publicat astfel de știri

05:30, 11.04.2024 - Iranul a suspendat traficul aerian in spatiul aerian al capitalei Teheran, incepand de la miezul noptii, motivand efectuarea unor "exercitii militare", informeaza agentia semioficiala de presa Mehr din Iran, citand declaratii ale Ministerului iranian al Apararii facute miercuri, informeaza Rador Radio…

Astazi, 1 Aprilie 2024, s-a redeschis activitatea la Bazinul de Inot Turda

16:55, 01.04.2024 - Dragii noștri inotatori, De astazi, 1 Aprilie 2024 va așteptam, din nou, la balaceala și mișcare???? ????In cel mai convenabil program, cum bine știți deja, deschis zilnic:???? ▶️Luni – Vineri:

Romania, in „Schengen aerian și maritim”. Se schimba regulile pe toate aeroporturile

14:40, 29.03.2024 - A inceput numaratoarea inversa pana la intrarea Romaniei in spațiul Schengen aerian și maritim. In noaptea de sambata spre duminica se vor schimba regulile. Autoritațile fac ultimele pregatiri. Trebuie sa știți insa ca polițiștii pot legitima in continuare persoane care par suspecte. Pe 31 martie, la…


Ce parere ai despre aceasta stire?