Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Michael Cohen, fostul avocat al lui Trump, şi amnă audierea n Congres, invocnd ameninţări din partea președintelui

Publicat:

Fostul avocat al lui , , care urma sa depuna marturie în Congresul american pe 7 februarie, a decis sa-și amâne audierea din cauza &"amenințarilor împotriva familiei sale&", venite în special de la președintele SUA, a informat miercuri avocatul sau , într-un comunicat citat de mass-media americane, scrie AFP.
În decembrie, Cohen, fost avocat și om de încredere al miliardarului american, a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru încalcarea legii privind finanțarea campaniilor electorale.

Michael…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Audieri incheiate, in procesul penal contra lui Donald Trump, care a refuzat sa depuna marturie

20:56, 21.05.2024 - Donald Trump a refuzat sa depuna marturie in procesul sau penal in care este acuzat ca a platit o starleta de filme X pentru ca aceasta sa ascunda o relatie intima a lor, proces ale carui audieri s-au incheiat marti, transmite AFP.

Fostul avocat al lui Donald Trump face o marturie grava: declarația sa il incrimineaza pe fostul președinte al SUA

05:25, 14.05.2024 - Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat in fata unei instante din New York ca a conspirat cu fostul sau sef pentru a musamaliza informatii care ar fi putut afecta campania electorala a lui Trump din 2016, informeaza Rador Radio Romania.

'Eu spun adevarul!' Donald Trump intentioneaza sa depuna marturie la bara in cadrul procesului sau penal la New York

07:05, 13.04.2024 - Donald Trump a afirmat vineri ca intentioneaza sa "depuna marturie" la bara in cadrul procesului sau penal la New York, care incepe luni, pentru plati menite sa obtina tacerea unei foste vedete de film pentru adulti chiar inainte de alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP, citat de AGERPRES.

La limita! La miezul nopții, Guvernul SUA ramane fara finanțare

19:10, 22.03.2024 - Legea, adoptata cu o majoritate de 286 de voturi la 134 semnaleaza sfarsitul unei batalii de peste sase luni privind amploarea cheltuielilor Washingtonului pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie.Actualul proiect de lege, de 1.012 pagini, prevede o finantare de 886 de miliarde de dolari pentru…

Primul oficial din epoca Trump care ajunge dupa gratii: Peter Navarro și-a inceput marți pedeapsa de patru luni de inchisoare 

20:20, 19.03.2024 - Peter Navarro, in varsta de 74 de ani, a fost condamnat anul trecut dupa ce a ignorat o citație din partea unei comisii a Camerei Reprezentanților SUA, care investigheaza revolta de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021. El este primul oficial din epoca Trump care a fost condamnat pentru ca a sfidat Congresul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?