Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA instituie sancţiuni împotriva a trei cetăţeni bulgari şi a 64 de firme deţinute sau controlate de ei

Publicat:

SUA au adoptat miercuri sanctiuni impotriva a trei cetateni bulgari si a 64 de firme conduse de ei, acuzandu-i de implicare in coruptia din acest stat al UE, relateaza Reuters.

informeaza intr-un comunicat ca aceasta este cea mai importanta actiune impotriva coruptiei din Bulgaria de pana acum.

Premierul bulgar interimar a declarat ca a fost informat telefonic de subsecretarul de stat american pentru afaceri politice despre decizie, menita sa combata eficient coruptia in Bulgaria.

Astfel,

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Criza de proporții in Spania: Pedro Sanchez este la un pas de demisie, dupa o ancheta impotriva soției sale

22:46, 24.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat miercuri ca iși va suspenda indatoririle publice pana saptamana viitoare pentru a decide daca vrea sa continue sa conduca guvernul, dupa ce un tribunal a lansat o ancheta preliminara care o vizeaza pe soția sa, scrie Reuters, informeaza Mediafax.

Armata israeliana transmite ca nu are cunoștința despre sancțiuni SUA la adresa unui batalion al sau

19:30, 21.04.2024 - Armata israeliana a transmis duminica faptul ca nu are cunoștința de vreo sancțiune a SUA impotriva unuia dintre batalioanele sale de lupta, dupa ce presa a raportat ca Washingtonul planuiește o astfel de masura impotriva unitații pentru presupuse incalcari ale unor drepturi. relateaza Reuters citat…

Belgia și Cehia vor ca UE sa dea noi sancțiuni impotriva influenței Rusiei in viitoarele alegeri europene

01:00, 18.04.2024 - Belgia si Cehia cer ca Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni pentru a contracara influenta Rusiei in viitoarele alegeri europene, dupa ce mai multe tari au descoperit interferente timpurii, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii UE, informeaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Scrisoarea…

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

Maia Sandu mulțumește SUA pentru noile sancțiuni impotriva Marinei Tauber

18:20, 23.02.2024 - Maia Sandu a salutat vineri noile sanctiuni ale SUA impotriva Marinei Tauber, membra a partidului prorus Sor, și a subliniat numeroasele tentative ale acesteia de subminare a democratiei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

UE a aprobat al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei: „Taiem și mai mult accesul Moscovei la drone”

15:20, 21.02.2024 - UE a aprobat miercuri al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. Noul pachet va include 193 de companii și persoane care vor fi adaugate pe lista celor carora li se interzice sa calatoreasca sau sa faca afaceri in UE, transmite Reuters.

UE a aprobat al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei

12:20, 21.02.2024 - UE a aprobat miercuri cel de-al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei, a anunțat președinția belgiana a UE pe platforma de socializare X, confirmand ceea ce sursele au declarat anterior pentru Reuters, citate de  The Guardian . „Ambasadorii UE tocmai au ajuns la un acord de principiu asupra celui…


Ce parere ai despre aceasta stire?