Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA impune sancțiuni contra liderilor din autoproclamatele republici DONEȚK și LUGANSK

Publicat:

Washingtonul a adaugat șapte oficiali de rang inalt din autoproclamaele Republici Donețk și Lugansk, pe lista persoanelor sancționate de SUA, prin inghețarea conturilor și interzicerea calatoriilor, a anunțat al Trezoreriei, citat de .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marea Britanie impune sancțiuni pentru comerțul „arme contra petrol” Rusia-Coreea de Nord

18:20, 17.05.2024 - Marea Britanie impune noi sancțiuni pentru ceea ce numește comerțul „arme contra petrol” dintre Rusia și Coreea de Nord. Sancțiunile vizeaza persoane fizice și juridice. Masurile au fost anunțate vineri.

Armata israeliana transmite ca nu are cunoștința despre sancțiuni SUA la adresa unui batalion al sau

19:30, 21.04.2024 - Armata israeliana a transmis duminica faptul ca nu are cunoștința de vreo sancțiune a SUA impotriva unuia dintre batalioanele sale de lupta, dupa ce presa a raportat ca Washingtonul planuiește o astfel de masura impotriva unitații pentru presupuse incalcari ale unor drepturi. relateaza Reuters citat…

UE impune in premiera sancțiuni impotriva coloniștilor violenți din Cisiordania

01:05, 20.04.2024 - Uniunea Europeana impune pentru prima data sanctiuni impotriva colonistilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru acte de violenta contra palestinienilor, au declarat vineri diplomati europeni pentru dpa.

SUA și UE vor impune noi sancțiuni impotriva Iranului dupa atacul cu drone asupra Israelului

08:50, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca "se asteapta" ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand. Șeful diplomației UE, Josep Borrell, i-a convocat pe miniștrii europeni de externe prin videoconferința.

Statele Unite vor impune in urmatoarele zile noi sanctiuni care vizeaza Iranul: ce programe vor viza acestea

05:25, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului, informeaza Casa Alba, potrivit Rador Radio Romania.Consilierul pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba, Jake Sullivan, a declarat ca in urmatoarele zile Statele Unite vor impune noi sanctiuni care vizeaza Iranul.

Razboi in Ucraina, ziua 783: Biden preseaza Congresul sa adopte planul sau de ajutor pentru Ucraina- LIVE TEXT

07:20, 16.04.2024 - UPDATE 6: 20 - SUA: Camera Reprezentantilor va vota saptamana aceasta proiecte separate de ajutoare pentru Ucraina si IsraelCamera Reprezentantilor Statelor Unite va vota saptamana aceasta asupra unor proiecte separate de ajutoare pentru Ucraina si Israel, dupa luni de dispute politice intre administratia…

Janet Yellen: Washingtonul „nu va accepta o invazie de produse chinezești vandute in pierdere in Statele Unite și pe piața mondiala”

16:00, 09.04.2024 - Luni, cand inca se mai afla in vizita in China, Janet Yellen, Secretarul de Stat american al Trezoreriei, a facut declarația din titlu la o intalnire cu presa, invocand exemplul de acum zece ani al oțelului, cand afluxul chinez „a decimat industrii in intreaga lume, inclusiv in Statele Unite”. „Am spus…


Ce parere ai despre aceasta stire?