Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA boicotează diplomatic Jocurile Olimpice de la Beijing, „din cauza genocidului și crimelor împotriva umanității” din China

Publicat:

vor boicota diplomatic de iarna 2022 de la Beijing, din cauzagenocidului” din regiunea Xinjiang, a anunțat luni , potrivit CNN. China a promis ca va riposta.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken, inaintea vizitei in China: Sunt crime impotriva umanitații și genocid in provincia Xinjiang

22:21, 22.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

SUA și UE vor impune noi sancțiuni impotriva Iranului dupa atacul cu drone asupra Israelului

08:50, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca "se asteapta" ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand. Șeful diplomației UE, Josep Borrell, i-a convocat pe miniștrii europeni de externe prin videoconferința.

China inmoaie tonul

06:50, 17.04.2024 - Ministrul chinez al apararii, Dong Jun, a lansat un apel la mai multa „incredere” intre Beijing si Washington in cursul unei discutii cu omologul sau american, Loyd Austin, prima la acest nivel dupa un an si jumatate, in pofida unor unor tensiuni inca foarte puternice, scrie AFP. China si Statele Unite…

Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va susține un contraatac israelian impotriva Iranului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Biden i-a spus premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei convorbiri telefonice de sambata, ca Statele Unite nu vor sprijini niciun contraatac israelian impotriva Iranului, a declarat pentru Axios un oficial de rang inalt de la Casa Alba.

O noua alianța se formeaza impotriva Beijingului. Cele trei zone cheie din Pacific in care ar putea izbucni conflictul cu China

07:01, 10.04.2024 - Colonizare, varsare de sange, crime de razboi, ocupație, baze militare controversate – toate aceste probleme fac parte din istoria comuna a celor trei state care vor participa la intalnirea de la Casa Alba: Statele Unite, Japonia și Filipine. Totuși, subiectul principal al discuțiilor trilaterale ce…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

SUA vor adopta vineri „sanctiuni majore” impotriva Rusiei in urma morții lui Navalnii

20:25, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de„sanctiuni majore" impotriva Moscovei in urma morții in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?