Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA avertizează Rusia să nceteze hărțuirea traficului maritim către Ucraina

Publicat:

Departamentul de Stat al SUA a avertizat joi Rusia sa renunțe la "harțuirea traficului maritim internațional" in și stramtoarea Kerci, acuzand Moscova ca incearca sa destabilizeze Ucraina, relateaza site-ul agenției Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca un sat cucerit in Ucraina? Moscova isi va intensifica loviturile asupra armelor occidentale din Ucraina - avertizeaza Soigu

22:26, 23.04.2024 - Rusia va intensifica loviturile asupra bazelor de depozitare ucrainene care adapostesc arme furnizate de Occident, a declarat marti ministrul apararii, Serghei Soigu, in timp ce Statele Unite se pregatesc sa aprobe si sa livreze un lot mult intarziat de noi ajutoare militare, relateaza Reuters.

Șeful de Stat Major al armatei germane avertizeaza: Rusia va putea sa atace NATO in cinci ani. Trebuie sa fim pregatiți

08:16, 19.04.2024 - Rusia ar putea fi pregatita din punct de vedere militar sa atace tarile NATO in decurs de 5 pana la 8 ani, daca va alege sa faca acest lucru, dupa ce isi va reconstrui fortele afectate de impactul razboiului din Ucraina, a declarat șeful de Stat Major al armatei germane, citat de Reuters, potrivit News.ro. 

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

Podoliak avertizeaza ca Putin vrea sa escaladeze razboiul in Ucraina, dupa ce dictatorul rus a vorbit despre o „zona tampon”

18:06, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean, Mihailo Podoliak, a declarat, luni, ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina vecina, relateaza Reuters.

Centrala Zaporojie ar fi fost bombardata de ucraineni, susțin rușii. Informația nu a fost confirmata deocamdata

10:10, 14.03.2024 -  Un dispozitiv exploziv a fost lansat in zona gardului unde se afla rezervoarele de combustibil diesel, a declarat conducerea centralei nucleare, adaugand ca expertii AIEA de la centrala nucleara au fost notificati cu privire la bombardament.Reuters mentioneaza ca informatia nu poate fi verificata deocamdata.Centrala…

Sat din Rusia, atacat de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina VIDEO

15:00, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Reacția Moscovei la extinderea NATO: Mișcari importante de trupe in Rusia

15:00, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu, noteaza Agerpres. Ca raspuns la invazia Rusiei in Ucraina,…

Este așteptat primul interviu occidental cu Putin - Fosta vedeta a Fox News, fan Donald Trump, se afla la Moscova

04:10, 06.02.2024 - Fostul prezentator vedeta de la Fox News, Tucker Carlson, a carui sosire la Moscova a alimentat speculatiile ca ar putea deveni primul jurnalist occidental care il va intervieva pe presedintele rus Vladimir Putin de la declansarea invaziei din Ucraina, a mentinut, luni, aerul misterios care invaluie…


Ce parere ai despre aceasta stire?