Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu. Un sfert dintre români cred în vraci și ȘAMANI!

Publicat:

In ultima vreme, romanii sunt mult mai deschisi catre noutati si experiente inedite, cum ar fi sporturile extreme. Oamenii par sa isi schimbe modul de viața și implicit comportamentul social. Exista explicatii psihologice pentru aceasta tendinta.   , psiholog: Este normal ca un roman care este extrem de stresat sa isi doreasca o escapada. Din nemultumire, oamenii incearca lucruri noi. Daca aceste lucruri sunt scumpe, apare din nou nemultumirea, este ciclic.  

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Egiptenii antici incercau sa ințeleaga și sa trateze cancerul in urma cu peste 4.000 de ani, arata un nou studiu

07:05, 03.06.2024 - Egiptenii antici incercau sa inteleaga si sa trateze cancerul in urma cu mai bine de 4.000 de ani, sunt de parere oamenii de stiinta. Cercetatorii au descoperit dovezi ale unor taieturi realizate la nivelul craniului, in jurul unei leziuni de mari dimensiuni, cauzata, cred oamenii de stiinta, de un…

De ce ne place berea rece? Un studiu explica motivul chimic

07:00, 11.05.2024 - Vara e aproape, temperaturile cresc, iar o bere rece pare soluția perfecta pentru a ne racori. Dar de ce ne place berea rece? Oamenii de știința de la Academia Chineza de Științe au gasit raspunsul.

Care sunt cele mai ciudate lucruri pe care le fac oamenii in avion. Insoțitoare de zbor: „intra in baie fara pantofi, uneori cu șosete” VIDEO

16:25, 24.04.2024 - O insoțitoare de zbor din din Dallas, Texas, pe nume Cher, cu peste cinci ani experiența, a dezvaluit pe TikTok cele mai ciudate obiceiuri ale pasagerilor, pe care le observa in mod regulat. Clipul ei a fost inundat de comentarii, iar calatorii și-au impartașit propriile ganduri.

Șapte lucruri pe care oamenii le observa imediat, la prima intalnire: „Vei arata nefiresc“

17:05, 19.04.2024 - Daca ești genul de persoana care se streseaza cu privire la fiecare detaliu al aspectului, personalitații și cuvintelor rostite, s-ar putea sa iți irosești energia ingrijorandu-te de lucruri pe care probabil cel/cea cu care te intalnești nu le va observa.

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

Economistul-șef al BNR ii cearta pe romani pentru ca nu-si dau seama ca traiesc bine: „Refolosiți lucruri, calatoriți cu trenul, nu cu avionul”

19:21, 25.03.2024 - Economistul-șef al BNR, Valentin Lazea, a indemnat oamenii sa nu mai aștepte sa creasca nivelul de trai, ci sa apeleze la alte soluții, precum refolosirea unor lucruri sau repararea lor și sa mearga mai mult cu mijloacele de transport in comun. Oficialul a afirmat ca oamenii deja traiesc cu mult peste…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Cinci lucruri despre fumat pe care probabil nu le cunoșteai

13:30, 14.03.2024 - Este cunoscut faptul ca fumatul este extrem de daunator, iar anual mai mult de 8 milioane de persoane in intreaga lume mor din cauza acestui viciu. Cea mai buna alegere pentru o persoana care fumeaza este sa renunțe complet la tutun și nicotina. Și totuși in pofida informațiilor și studiilor accesibile,…


Ce parere ai despre aceasta stire?