Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Sarea adăugată după gătirea mesei poate reduce din speranţa de viaţă a bărbaţilor cu doi ani şi cu un an şi jumătate a femeilor

Publicat:

Oamenii de stiinta au descoperit, in cadrul unui studiu la care au participat peste 500.000 de britanici de varsta mijlocie, ca adaugarea de sare in mancare reduce cu peste doi ani din speranta de viata a barbatilor si cu un an si jumatate a femeilor, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

O saptamana grea pentru Donald Trump. Fostul președinte este la un pas de a fi executat silit pentru o amenda de jumatate de miliard de dolari

09:15, 25.03.2024 - Viața lui Donald Trump a fost zguduita de falimente, scandaluri personale, destituiri, caștiguri și pierderi ale alegerilor, insa nimic nu se compara cu criza personala și financiara cu care se confrunta fostul și, posibil, viitorul președinte in aceasta saptamana.

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Fiecare zi fara școala este pentru organism ca fumatul a 10 țigari pe zi. Cum ne crește educația speranța de viața (studiu)

11:55, 28.01.2024 - Date surprinzatoare au fost publicate intr-o revista medicala britanica de prestigiu. Fiecare an de școala crește speranța de viața, iar fiecare zi fara școala este pentru organism, pe termen lung, ca fumatul a 10 țigari pe zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?