Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU Pe ce suprafețe rezistă mai mult coronavirusul?

Publicat:

Noul coronavirus rezista mai mult pe plastic și oțel potrivit unui studiu realizat pentru Guvenrul SUA, scrie mediafax.ro. In schimb, cel mai puțin rezista pe carton, 24 de ore. In aer virusul poate rezista pana la trei ore, conform NBC. Mai multe detalii aici. The post STUDIU Pe ce suprafețe rezista mai mult coronavirusul? appeared first on NewsBV .

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

UN NOU STUDIU Un lanț de supermarket-uri din China ofera angajaților sai 10 zile libere daca sunt triști

09:35, 20.05.2024 - Un lanț de supermarket-uri din China le ofera angajaților sai zile de „unhappy leave”. The post UN NOU STUDIU Un lanț de supermarket-uri din China ofera angajaților sai 10 zile libere daca sunt triști first appeared on Informatia Zilei .

Suma astronomica pe care economia Germaniei o pierde pentru ca nu gasește suficienti angajați (studiu)

18:06, 12.05.2024 - Economia Germaniei va pierde anul acesta circa 49 de miliarde de euro, pe care companiile le-ar putea obtine daca nu ar fi afectate de criza de forta de munca, potrivit unui studiu prezentat duminica de Institutul german pentru Cercetare Economica (IW), apropiat patronatelor.

Licitatii Tulcea: Regia Autonoma Administratia Zonei Libere Sulina modernizeaza portul Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II (DOCUMENT)

14:40, 27.04.2024 - Conform site ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totala este de 539.500 lei.Regia Autonoma Administratia Zonei Libere Sulina, judetul Tulcea, a atribuit un contract privind serviciile de "Studiu geofizic, batimetric, side scan sonar si magnetometric in vederea identificarii de structuri antropice cu…

Terenul de peste 12.000 mp, amplasat de-a lungul lacului Tabacariei: Reamenajarea spatiului verde din zona Parc Tabacarie din municipiul Constanta, in atentia alesilor locali (DOCUMENT)

16:56, 21.04.2024 - Proiectul de hotarare nr. 205 2024 privind aprobarea documentatiei tehnico economica ndash; faza Studiu de fezabilitate S.F. P.A.C. si a indicatorilor tehnico economici pentru obiectivul de investitii "Reamenajarea spatiului verde zona Parc Tabacarie din municipiul Constanta se afla pe ordinea de zi…

(P) Studiu: Peste 50% dintre consumatorii romani au adoptat in prezent Sistemul de Garanție-Returnare

16:25, 10.04.2024 - Conform unui studiu Kantar realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii romani intervievați au aderat pana in prezent la Sistemul de Garanție -Returnare. Dintre aceștia, 25% returneaza constant ambalajele SGR la punctele de returnare, iar 58% au returnat ambalaje…

Reutilizarea uleiului prajit aduce consecințe grave pentru sanatate - studiu

03:25, 02.04.2024 - Un studiu recent a relevat riscurile asociate cu reutilizarea uleiului de gatit, identificand efecte negative asupra sanatații șobolanilor și ale progeniturilor lor. Aceste descoperiri sugereaza consecințe importante pentru sanatatea oamenilor, dat fiind ca reutilizarea uleiului este o practica obișnuita…

Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare STUDIU

18:05, 22.03.2024 - Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare. Cel puțin, așa arata un studiu realizat in patru tari din Europa Centrala si de Est (ECE), inclusiv Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?