Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu. Legătura dintre consumul de canabis și diabet

Publicat:

Persoanele care consuma canabis ar putea avea o mai mica probabilitate de a dezvolta vreun tip de diabet, ca urmare a alterarilor pe care le provoaca aceasta planta in organism, potrivit medicului mexican .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Romanii isi pot evalua consumul de alcool in cadrul campaniei Saptamana Nationala a Testarii AUDIT, pana pe 23 iunie

16:45, 20.06.2024 - Persoanele cu varsta de peste 18 ani sunt asteptate si anul acesta sa isi evalueze consumul personal de alcool la Saptamana Nationala a Testarii AUDIT și sa primeasca recomandari de la specialistii și voluntarii Asociației Aliat pentru Sanatate Mintala, pana pe 23 iunie.

Cea mai mare grațiere din istoria SUA dupa ce consumul de canabis a fost legalizat

10:51, 18.06.2024 - Guvernatorul statului american Maryland a grațiat peste 175.000 de persoane condamnate pentru infracțiuni legate de canabis. Este cea mai mare grațiere din istoria SUA. In urma cu aproape un an, consumul de canabis a fost legalizat in Maryland, scrie Mediafax.

Cercetatorii au descoperit o legatura intre tatuaje și apariția cancerului limfatic. Ce arata un nou studiu

11:20, 05.06.2024 - Cercetatorii au realizat o analiza care arata ca pigmentul tatuajelor poate duce la apariția cancerului limfatic. Legatura intre tatuaje și limfomul malign general, precum și subtipurile de limfom, a fost analizata in cadrul unui studiu, relateaza ScienceDirect. 

Tatuajele pot crește riscul de cancer cu 20 de procente, arata un studiu recent

21:55, 27.05.2024 - Tatuajele sunt asociate cu un tip mortal de cancer al sangelui, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Lund din Suedia, care au descoperit ca persoanele tatuate au un risc cu 21% mai mare de a dezvolta limfom, comparativ cu persoanele fara tatuaje.

Consumul de canabis l-a depașit pe cel de alcool, in SUA!

21:31, 25.05.2024 - In premiera, in SUA, sunt mai mulți consumatori zilnici de canabis decat de alcool, potrivit unui recent studiu. Datele pentru anul 2022 au aratat ca, pentru prima data, fumatorii obișnuiți de canabis erau  mai numeroși comparativ cu consumatorii de alcool, arata un studiu publicat, recent, in revista…

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani (studiu)

11:50, 05.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi, spun specialiștii.   Acest lucru a fost dezvaluit intr-un studiu publicat in Proceedings…


Ce parere ai despre aceasta stire?