Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Ceaiul negru şi sucul de portocale scad riscul de cancer ovarian cu până la o treime

Publicat:

Consumul regulat de ceai negru si suc de portocale poate reduce riscul de imbolnavire de cancer ovarian cu pana la 31%, datorita continutului de flavonoide, compusi chimici antioxidanti, potrivit unui studiu desfasurat pe durata a peste 30 de ani.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Tot mai mulți tineri fac cancer. Numarul persoanelor sub 50 de ani diagnosticate a crescut brusc cu 80% (studiu)

12:56, 21.04.2024 - Numarul cazurilor de cancer in randul tinerilor au crescut brusc, tendintele fiind ingrijoratoare la nivel mondial. Specialisti in domeniul medical spun ca exista masuri de preventie care pot fi luate pentru a diminua riscurile de cancer si alte boli care pun viata in pericol, avand un risc major de…

Studiu privind preocuparilor la Politehnica Timișoara pentru consumul responsabil și sustenabil de energie. Rezultate

17:40, 04.04.2024 - Studiu UPT. Studenții universitații Politehnica demonstreaza sensibilitate la problemele de mediu, angajandu-se in susținerea țintelor de reducere a amprentei de carbon promovata la scara globala de Agenda 2030 a Organizației Națiunilor Unite, care a stabilit ca avem nevoie de un efort susținut, atat…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Ceaiul care poate ameliora sevrajul de droguri. Un studiu arata ca poate fi benefic celor care vor sa scape de substanțele interzise

16:00, 14.03.2024 - In lupta impotriva dependenței de droguri, o noua descoperire ar putea reprezenta o raza de lumina pentru cei afectațe și anume un ceai care promite sa amelioreze simptomele de sevraj. Conform unui studiu recent, acesta se dovedește a fi un aliat valoros pentru cei care iși propun sa se elibereze de…

CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul de cancer

10:50, 07.03.2024 - Descoperirile subliniaza importanța investigarii oricarei scaderi neașteptate in greutate și a menținerii unui stil de viața sanatos pentru prevenirea bolilor și imbunatațirea calitații vieții. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul…

Leguma care scade riscul de cancer. E plina de vitamine și are puține calorii: „Neutralizeaza efectul estrogenilor”

07:55, 07.02.2024 - Este crocanta, dulce și buna. Este „sora” cu varza și broccoli, dar conține mai multa vitamina C și potasiu. Nutriționistul Mihaela Bilic spune ca ajuta la digestie, este sațioasa și scade riscul de cancer la san.


Ce parere ai despre aceasta stire?