Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Blondele, mai deștepte decât șatenele sau roșcatele

Publicat:

Mitul ca blondele sunt proaste nu se bazeaza de fapt pe nimic științific. Dimpotriva: coeficientul lor de inteligența ar fi peste medie. Cel puțin așa arata un studiu realizat de cercetatori de la Universitatea de (), relateaza luni...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antibioticele sunt ineficiente pentru majoritatea infecțiilor respiratorii ale tractului inferior

09:15, 20.04.2024 - Utilizarea antibioticelor ramane frecventa pentru tratamentul infecțiilor tractului respirator inferior. Obiectivul unui nou studiu a fost de a evalua impactul utilizarii antibioticelor asupra duratei și severitații infecției acute a tractului respirator inferior (ITRI). Intr-un studiu prospectiv de…

Nou in știința: Ce determina geniul unei persoane

02:30, 29.03.2024 - In cadrul unui studiu realizat de o echipa internaționala de oameni de știința de la Institutul Max Planck pentru Estetica Empirica (Germania) și de la Universitatea din Toronto (Canada), a fost analizat ADN-ul marelui compozitor Ludwig van Beethoven. Acest studiu a fost realizat pentru a ințelege mai…

Mark Rutte, despre Klaus Iohannis, contracandidatul sau la șefia NATO: „Un om minunat și un lider credibil pentru țara lui”

14:50, 21.03.2024 - Premierul olandez Mark Rutte l-a laudat pe președintele Klaus Iohannis, intrat oficial in competiție pentru funcția de secretar general al NATO, intr-o declarație de presa la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, citat de Digi24.Rutte a fost intrebat de o jurnalista din țara lui cum va fi sa…

STUDIU Cum ar putea ajuta musculitele de fructe la stoparea dezvoltarii tumorilor cerebrale

07:06, 13.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…

Ambasadoarea SUA inaugureaza miercuri la Suceava expoziția fotografica itineranta „Noi, Poporul” la implinirea a 25 de ani de Parteneriat Strategic SUA-Romania

22:15, 12.03.2024 - Ambasada SUA, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei – Unitatea Arhive Diplomatice, cu Agenția Naționala de Presa Agerpres și in colaborare cu Universitatea din Craiova, organizeaza la Suceava evenimentul de deschidere a expoziției fotografice itinerante „Noi, Poporul/We the People”,…

Cancerului hepatic ar putea fi provocat de decalajul cronic de fus orar

10:15, 12.02.2024 - Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic, cunoscut si sub numele de disfunctie circadiana cronica, cu un risc crescut de cancer hepatic. Un studiu publicat recent in Statele Unite aduce primele dovezi in acest sens, informeaza News.ro. Un studiu recent condus de cercetatori de…

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…

Impactul poluarii aerului asupra polenizatorilor nocturni (studiu)

22:45, 09.02.2024 - Polenizarea plantelor dependente de insectele nocturne, precum fluturii de noapte, este amenintata de poluarea aerului, potrivit unui studiu publicat joi in revista Science, potrivit Agerpres. Un poluant prezent in aer, in special noaptea, reduce drastic capacitatea acestor polenizatori de a urmari…


Ce parere ai despre aceasta stire?