Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: 12% dintre minori sunt dependenţi de internet

Publicat:

Riscurile asociate cresterii copiilor intr-o lume digitala le dau parintilor motive de ingrijorare in legatura cu timpul pe care acestia il petrec online.Prin urmare, o treime dintre parinti limiteaza timpul petrecut de copii pe Internet, pentru a-i proteja de pericole.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un copil mic și un adolescent au decedat in timpul unui studiu clinic Pfizer bazat pe terapie genetica

12:20, 10.05.2024 - Pfizer a emis, pe 7 mai, o declarație oficiala in care iși exprima condoleanțe pentru moartea subita din cauze cardiace a unui copil mic care a fost inscris intr-un studiu clinic Pfizer bazat pe terapie genetica cu adenovirus, semnaleaza jurnalista Karen Kingston pe blogul sau. Un tanar pacient a murit…

De ce societațile devin mai fragile și vulnerabile colapsului pe masura ce trece timpul? Riscam sa ne prabușim asemenea statelor premoderne? (studiu)

10:05, 28.04.2024 - O analiza a sute de state premoderne sugereaza ca civilizațiile au tendința de a avea o ”durata de viața”, un model care poate fi invațat de puterile globale imbatranite din zilele noastre, arata BBC. Ascensiunea și decaderea marilor puteri este un clișeu al istoriei. Ideea ca civilizațiile, statele…

Noul trend care a provocat isterie pe internet - Terapia cu melci vii. Ce presupune, dar și care sunt riscurile / VIDEO

06:40, 26.04.2024 - In mediul online circula un trend nou și controversat: terapia cu melci vii, considerata una dintre cele mai moderne metode de ingrijire a pielii. Medicii atrag atenția asupra acestui fenomen și recomanda precauție in ceea ce privește produsele pe care le folosim pe tenul nostru.

Pericolele dietelor de pe internet: Riscurile ascunse ale pastilelor și ceaiurilor miraculoase pentru slabit

20:01, 22.04.2024 - Pe masura ce vara se apropie, unii romani recurg la diverse metode pentru a pierde in greutate. Insa, dietele disponibile pe internet, propuse de persoane neavizate, pot constitui un risc pentru sanatate, chiar daca uneori conduc la pierderea in greutate.

Greșeala facuta de UE in timpul extinderii din 2004-2007. Riscurile și provocarile cu care se confrunta

14:15, 20.04.2024 - A se „extinde" sau a se „consolida". Aceasta a fost una dintre marile dileme din intreaga istorie a Uniunii Europene (UE) și un veșnic obstacol in procesul nesfarșit de integrare europeana.

Universitațile nu mai pot modifica taxele de școlarizare in timpul anului de studiu

20:40, 18.03.2024 - Plenul Senatului a adoptat luni, ca for decizional, un proiect ce propune ca taxele de scolarizare sa fie comunicate candidatilor din timp si sa nu poata fi modificate de institutiile de invatamant superior pe perioada unui ciclu de studii, pentru aceeasi promotie de studenti, informeaza Agerpres.

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Cel mai amplu studiu privind efectele secundare ale vaccinului anti-COVID-19 indica mici creșteri ale incidenței unor afecțiuni

14:01, 24.02.2024 - Cel mai mare studiu de pana acum privind vaccinurile impotriva Covid a analizat problemele medicale aparute in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Au fost observate mici creșteri ale problemelor neurologice, de sange și cardiace, informeaza  360medical.ro . Specialiștii spun insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?