Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strategia 'Ilie și Puiu' la UNPR: dezvăluiri din campania la europarlamentare

Publicat:

și , primii doi candidați pe lista UNPR la alegerile europarlamentare, au transmis vineri ca partidul i-a „bagat in ședința” și le-a cerut sa vina cu idei pentru a genera „o emoție puternica” inainte de scrutinul de duminica. In mesajul semnat „Ilie și Puiu”, UNPR-iștii spun ca vor merge contra curentului pentru ca ei nu nasc emoții la comanda.

Postarea este insoțita de o melodie renumita a lui - My way - in care solistul spune ca a facut in viața lucrurile in felul sau.

„SIMPLITATE - FARA EMOTIE - LA FINAL SI LA UN NOU INCEPUT DE DRUM.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Nastase, dezvaluiri ”fara perdea” despre averea sa: „In Romania nu ma consider o vedeta. Aici ma consider sarac”

12:00, 11.04.2024 - Ilie Nastase a fost invitat in podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a explicat de ce nu poate fi vazut ca o vedeta in Romania, in ciuda averii sale și a realizarilor profesionale. Iata ce declarații a facut fostul mare jucator de tenis!

Ilie Nastase, dezvaluiri din intimitate. Vrea sa devina tata la 77 de ani: „Sa vedem ce facem, cum facem” VIDEO

11:46, 10.04.2024 - Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a vorbit in cel mai nou episod al podcastului „Fain&Simplu”, realizat de Mihai Morar, despre relația cu Nicolae Ceaușescu și Ion Țiriac, dar a și dezvaluit ca-și dorește sa devina din nou tata.

Frigul care nu e frig și seceta care nu arde: Negaționismul climatic in campania extremiștilor pentru alegerile europarlamentare

07:15, 22.03.2024 - Iți amintești cand ai vazut ultima data poze cu marea inghețata? Sau cand a fost ultima iarna cu zapada din decembrie pana in februarie? Ori cand ai simțit ca toamna e toamna, cu ploi, mai marunte sau mai lungi? Știi cand in fiecare vara spui ca e mai cald decat anul trecut? Și parca simți […] Articolul…

Stanescu: Firea va fi pe lista la europarlamentare si va coordona alaturi de Burduja campania electorala pe Capitala

16:50, 19.03.2024 - Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat marti ca Gabriela Firea va fi pe lista comuna PSD-PNL la europarlamentare si va coordona alaturi de Sebastian Burduja campania electorala pe Capitala, fiind de parere ca medicul Catalin Cirstoiu are prima șansa la alegerile din 9 iunie.

Propunerea PSD pentru Firea: sa fie pe lista la europarlamentare si sa coordoneze, alaturi de Sebastian Burduja, campania electorala pe Capitala

16:26, 19.03.2024 - Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat marti ca Gabriela Firea va fi pe lista comuna PSD-PNL la europarlamentare si va coordona alaturi de Sebastian Burduja campania electorala pe Capitala. El a mai afirmat ca medicul Catalin Cirstoiu are prima sansa la Primaria Generala, sustinut de cele…

Alegeri 2024. S-a stabilit cand merg romanii la vot | Calendarul electoral pentru europarlamentare și locale a fost aprobat de Guvern

19:10, 11.03.2024 - Executivul a aprobat, luni, Hotararea de guvern privind calendarul alegerilor pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie. Campania electorala incepe pe 10 mai și se va incheia pe 8 iunie 2024.

Ciuca, discuții privind strategia la alegerile europarlamentare cu șefa PE: Miza este pastrarea forțelor pro-europene

12:10, 06.03.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a discutat cu șefa Parlamentului European privind strategia la alegerile din iunie, cei doi lideri concluzionand ca dezinformarile și manipularile din mediul online pot fi combatute prin prezentarea beneficiilor apartenenței la UE.

Cateva posibile teme pentru europarlamentare

22:20, 09.02.2024 - Campania electorala, pentru comasatele europarlamentare cu localele, va fi ca in ghicitoarea cu lupul capra și varza care trebuie trecute o punte. Cum treci puntea cand ai un lup, o capra și o varza? The post Cateva posibile teme pentru europarlamentare first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?