Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strat subţire de zăpadă de DN 2D

Publicat:

Vrancenii care isi petrec Revelionul in deplasare pot pleca linistiti la drum, intrucat traficul de desfasoara in conditii normale pe toate arterele din judet. Singurul drum unde carosabilul este acoperit cu un strat de zapada de aproximativ un centimetru este DN 2D, la limita dintre Vrancea si localitatea Ojdula.

Potrivit reprezentantilor Sectiei de , utilajele sunt pregatite sa intervina in orice moment cu material antiderapant, astfel incat traficul sa se desfasoare in conditii normale.

Pentru a fi siguri ca nu vor fi…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Zapada de peste 3 metri pe Transfagarașan. Cand ar putea fi redeschis traficul

17:41, 20.05.2024 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov anunta, luni, ca se lucreaza in continuare pentru deszapezirea pe Transfagarasan. Potrivit DRPD, traficul ar putea fi redeschis la mijlocul lunii iunie.

Circulație reluata in condiții normale pe magistrala de cale ferata București-Constanța

10:51, 13.05.2024 - Circulația feroviara a fost reluata in condiții normale pe magistrala București-Constanța, dupa ce un tren InterRegio a lovit o persoana intre stațiile Basarabi și Dorobanțu. Trenul a inregistrat o intarziere de 82 de minute.

Vreme anormal de rece și strat nou de zapada la Moscova - Cum va fi afectata parada de Ziua Victoriei

10:25, 09.05.2024 - Vremea anormal de rece din luna mai nu va impiedica desfasurarea evenimentului Ziua Victoriei (marcat in Rusia in fiecare an pe data de 9 mai, n.r.) inclusiv parada din Piața Roșie, a declarat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Vladimir Putin, intr-un interviu acordat emisiunii…

In Muntii Fagaras, s-a depus un nou strat de zapada de 20-25 de centimetri. Recomandarile autoritaților

22:25, 20.04.2024 -  „In urma actiunii de patrulare preventiva desfasurata pe Valea Sambetei, in Muntii Fagaras, s-a observat depunerea unui nou strat de zapada de aproximativ 20-25 cm la altitudini ce depasesc 1400 de metri. De asemenea, s-a constatat formarea ghetii in anumite zone si prezenta unui vant puternic in regiunile…

A nins la Brașov in timpul nopții. Pe Valea Prahovei s-a depus un strat consistent de zapada

08:35, 21.03.2024 - La Brașov a nins peste noapte. Pe Valea Prahovei, unde oricum se circula greu și in condiții normale, s-a depus un strat consistent de zapada, așa ca drumarii au intervenit pe șosele cu zeci de utilaje. 

Schi de primavara. Singurul loc din Maramureș unde se mai poate schia. Aici inca mai ninge

16:30, 20.03.2024 - In nordul Ardealului este o singura partie unde iubitorii sporturilor de iarna se mai pot bucura de zapada. Partia olimpica inca are un strat de zapada consistent, numai buna pentru cei care fac planuri pentru weekendul ce urmeaza.

Zapada de 30 de centimetri pe partiile din Poiana Brasov. Mii de turisti petrec weekendul la munte

12:25, 15.03.2024 - Autoritatile din Brasov au transmis vineri, 15 martie, ca se va schia in conditii bune in statiunea Poiana Brasov, unde stratul de zapada are 30 de centimetri. Mii de turisti sunt așteptați in weekend in zona Brasovului, care gazduieste festivalul de muzica Massif, a relatat news.ro.„Se schiaza in conditii…

Inca un șef al celei mai mari companii petroliere din Rusia a murit in condiții suspecte

06:36, 14.03.2024 - Seria deceselor suspecte la varful companiei Lukoil continua. Unul dintre vicepreședinți a murit la varsta de 53 de ani, iar cauzele decesului n-au fost detaliate. Este al 4-lea manager de top al companiei rusești care moare de la debutul invaziei in Ucraina. Citește și: Restricții de circulație pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?