Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stradă din Suceava "modernizată" de nu o mai pot folosi localnicii. Drumul a fost supraînălțat cu peste un metru

Publicat:

O strada din Suceava, modernizata recent, a ajuns de pomina in toata țara. Locuitorii se plang ca au ramas blocați in curți din cauza ca muncitorii au suprainalțat prea mult drumul in timpul lucrarilor de reabilitare.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

O furtuna rara de grindina lasa un metru de gheața

00:06, 27.05.2024 - Dupa valul de caldura din Mexic, care a ucis deja 48 de persoane, o furtuna cu grindina a facut prapad in orașul Puebla, la est de capitala, potrivit mediafax.Locuitorii din Puebla s-au trezit printre tone de gheața care s-au acumulat pe strazi.

Locuitorii de pe strada Uliului afectați de alunecarea de teren, in ședința extraordinara de la Primarie

15:30, 29.04.2024 - Vineri seara, o alunecare de teren s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca, accesul auto fiind inchis pe strada afectata. Localnicii au intrat in Sala de sticla a Primariei in timpul ședinței extraordinare.

Elev rapit de pe strada, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fata

15:15, 28.04.2024 - Doi tineri din Falticeni, județul Suceava, au fost condamnați la pedepse cu inchisoarea dupa ce au lovit un adolescent și apoi l-au bagat cu forța intr-o mașina, unde l-au amenințat, dupa care l-au lasat sa plece.

De ce s-a surpat strada din Slanic Prahova. Localnicii se plageau de mult de acest pericol

17:10, 25.04.2024 - Prefectul județului Prahova, Emil Draganescu, a anunțat, joi, 25 aprilie 2024, la scurt timp dupa ce o strada din Slanic s-a surpat, a anunțat ca au fost luate primele masuri dupa producerea acestui grav incident.

Așa arata o strada din Gilau dupa ce s-a lucrat haotic: ”Nu mai putem suporta” - FOTO

11:21, 25.04.2024 - Locuitorii strazii Trandafirilor, din comuna Gilau, reclama starea in care a fost lasata strada in urma lucrarilor la conducta de apa și canalizare. ”Cam de o luna și jumatate s-au efectuat niște lucrari pe aceasta strada (conducta canalizare, plus conducta de apa) și in urma firmei care a efectuat…

Revolta in cel mai bogat sector al Capitalei. Localnicii s-au saturat și au ieșit la carpit gropile cu roaba

15:55, 13.04.2024 - De cand și-a preluat mandatul, Clotilde Armand nu a asfaltat nici macar o strada. Asta in condițiile in care, spun oamenii, bani la buget ar fi, dar nu exista interes. Jurnaliștii Realitatea PLUS au incercat sa obțina un punct de vedere din partea lui Clotilde Armand, insa primarul nu ne-a raspuns. In…

Constanta: Noi sensuri unice au fost introduse in cartierul Tomis Nord! Urmeaza strazile Adamclisi si Suceava (GALERIE FOTO)

10:41, 20.03.2024 - Noi sensuri unice au fost introduse in cartierul Tomis Nord din Constanta pentru fluidizarea traficului rutier. Astfel, zona cuprinsa intre strada Soveja, strada Adamclisi, strada Suceava, aleea Capidava si bulevardul Alexandru Lapusneanu a fost reconfigurata pentru a asigura simultan conditii optime…

Locuitorii din 11 comune sucevene beneficiaza de intabularea gratuita a imobilelor

11:05, 05.03.2024 - In 11 comune din județul Suceava vor incepe lucrarile de inregistrare sistematica a imobilelor printr-un proiect cu finanțare din fonduri europene. Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate a transmis ca in comunele Cornu Luncii, Dornești, Fantanele, Granicești, Ilișești, Paltinoasa, Patrauți, ...


Ce parere ai despre aceasta stire?