Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 8 NOIEMBRIE

Publicat:

* Trupul copilului de 8 ani din localitatea Pecineaga, disparut sambata, a fost gasit vineri dimineata intr-unul dintre bazinele colectoare de dejectii de animale, a informat Inspectoratul de (IPJ) Constanta.

* de (DSP) Braila sunt pe teren si verifica intreg parcursul pe care l-a avut pacienta de la externarea din spital si pana la deces, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul institutiei, , in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut la Maternitatea din municipiul resedinta.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un sofer, posibil drogat, a amenintat un altul cu un cutit, dupa o sicanare in trafic in Mamaia

21:40, 29.04.2024 - Doi șoferi sunt cercetati penal dupa ce luni, pe bulevardul Mamaia, s-au sicanat in trafic, iar unul dintre ei l-a amenintat cu un cutit pe celalalt, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violata ani la rand de propria mama

18:06, 26.04.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost arestata preventiv, vineri, pentru ca și-a violat in repetate randuri fiica de 13 ani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. 

DIICOT a prins un 'pește mare', la Constanța: Traficant de cocaina si alte droguri, retinut

17:55, 23.04.2024 - Un barbat a fost retinut, marti, pentru trafic de droguri de mare risc dupa ce a fost depistat ca detinea si comercializa cocaina si alte substante psihoactive, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

IPJ Constanta: Șicanare-n trafic, urmata de amenintare cu pistol, la Eforie Sud

10:30, 19.04.2024 - Un tanar de 20 de ani a ajuns sa dea cu subsemnatul la politie, dupa ce a sicanat un alt conducator, pe DC 39, si l a amenintat cu un pistol, anunta Inspectoratul de Politie Judetean IPJ Constanta. Dupa ce si a dat seama de gravitatea situatiei, l a ascuns in compartimentul rotii de rezerva. Agentii…

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Filmau persoane in ipostaze intime dupa care le șantajau. Cați bani au facut din aceasta „afacere”

18:05, 20.02.2024 - Un barbat si o femeie au fost retinuti de politisti dupa ce prin santaj au obtinut peste 30.000 de lei de la persoane care fusesera filmate in ipostaze intime, a informat marti Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Tanar de 18 ani ranit grav dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un copac si a luat foc

11:40, 15.02.2024 - Un tanar de 18 ani este grav ranit dupa ce, joi, pe DN 38 in apropierea localitatii Amzacea, a intrat cu autoturismul pe care il conducea intr-un copac de pe marginea soselei, autovehiculul luand foc si arzand in totalitate, potrivit Agerpres. Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?