Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stil de vedeta, Clemence Poesy

Publicat:

este cea care ne va prezenta astazi un stil de vedeta fresh, tineresc, accesibil, feminin si sofisticat. Interpreta personajului din filmele , a avut si cateva aparitii in serialul , insa flerul pentru moda l-a avut inca din adolescenta.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta de la Real Madrid, retragere surprinzatoare din fotbal

14:55, 21.05.2024 - Toni Kroos și-a anunțat retragerea surprinzatoare din fotbal, jucatorul celor de la Real Madrid urmand sa spuna adio fotbalului profesionist dupa prezența alaturi de naționala Germaniei la Euro 2024.

Cand se marita Anda Adam! Vedeta a anunțat data! Ce video emoționant a postat

21:46, 18.05.2024 - Anda Adam și soțul ei se pregatesc sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Artista și partenerul ei sunt pe ultima suta de metri cu nunta, asta pentru ca se casatoresc in aceasta vara. Imaginile emoționante postate de cei doi astazi.

Emilia Ghinescu, harțuita! Vedeta e decisa sa depuna plangere la poliție: "Nu ințeleg de ce ..." / FOTO

17:55, 11.05.2024 - Emilia Ghinescu e terorizata! Artista primește zeci de apeluri in miez de noapte și e decisa sa nu lase lucrurile așa. Interpreta de muzica folclorica va merge la poliție sa depuna plangere penala.

Ce sacrificii face Anda Adam pentru a ramane din nou insarcinata. Artista are 44 de ani și a luat o decizie importanta. „Au existat niște speculații”

12:55, 30.04.2024 - Anda Adam și Joseph Eudor Mohaci s-au casatorit civil la finalul anului 2022, iar acum se pregatesc de nunta. Artista și sotul ei vor sa devina cat mai curand parinti, așa ca au luat masuri. Vedeta a apelat la anumite tratamente, avand in vedere varsta inaintata. Chiar daca nu are probleme de sanatate,…

Secretul de frumusețe al frantuzoaicelor. Cum reușesc sa transforme un așa-numit defect intr-un adevarat sex-appeal

19:30, 29.02.2024 - Prin abordarea lor in ceea ce privește relația cu propria frumusețe, franțuzoaicele demonstreaza ca increderea in sine și acceptarea propriei individualitați sunt cheia unei apariții impecabile. Capacitatea lor de a transforma orice imperfecțiune sau așa-zis defect intr-un element de atractivitate constituie…

Secretul de frumusețe al frantuzoaicelor. Cum reușesc sa transforme un așa-numit defect intr-un adevarat sex-appeal

00:15, 29.02.2024 - Prin abordarea lor in ceea ce privește relația cu propria frumusețe, franțuzoaicele demonstreaza ca increderea in sine și acceptarea propriei individualitați sunt cheia unei apariții impecabile. Capacitatea lor de a transforma orice imperfecțiune sau așa-zis defect intr-un element de atractivitate constituie…


Ce parere ai despre aceasta stire?