Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statul New York adoptă o serie de măsuri împotriva violenţelor poliţiei

Publicat:

a adoptat vineri o serie de legi destinate sa puna capat violentelor politiei impotriva minoritatii de culoare, ilustrand impactul protestelor care au zguduit de la moartea lui , relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Washingtonul ameninta ca va lua masuri dupa adoptarea legii privind „influenta straina” in Georgia

10:36, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza masuri de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind „influenta straina”, a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP.

SUA amenința cu masuri impotriva Georgiei dupa legea privind „influența straina”: „Iese direct dintr-un manual al Moscovei”

08:11, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza "masuri" de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind "influenta straina", a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, preluata de hotnews.ro .

UE a adoptat prima sa legislație impotriva violențelor la adresa femeilor. Violul lipsește din text

13:40, 08.05.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat marti prima legislatie europeana menita sa combata violentele la adresa femeilor, un text ce exclude insa violul, in lipsa unui acord asupra unei definitii comune, informeaza AFP.

In principalele zone turistice din Italia sunt luate masuri impotriva supraaglomerarii

06:56, 26.04.2024 - Venetia a devenit joi primul oras din lume care a introdus un sistem de plata pentru vizitatori in cadrul unui experiment menit sa descurajeze turistii sa soseasca in perioadele de varf, relateaza Reuters. Cu toate acestea, acesta nu este singurul loc din Italia care a introdus recent noi masuri menite…

Netanyahu: „Ma voi opune din toate rasputerile la sancțiunile SUA”

19:05, 21.04.2024 - Dupa ce sambata, 20 aprilie, au aparut in presa informatii conform carora Statele Unite intentioneaza sa sanctioneze batalionul Netzah Yehuda pentru operatiunile in Cisiordania, premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca se opune oricaror astfel de decizii, transmite Reuters.Potrivit site-ului…

Noul Cod Silvic vine cu noi masuri impotriva mafiei padurilor

16:55, 21.03.2024 - A fost aprobat noul Cod Silvic, care vine cu noi masuri impotriva taierilor ilegale de lemne. Una din cele mai importante prevederi este interzicerea taierilor la ras in jumatate din suprafata de padure a tarii, pana in prezent, acestea erau interzise doar in Parcurile Nationale.

Noi masuri impotriva violenței domestice. HELPLINE, afișat in toate scolile, spitalele si autobuzele

08:50, 11.03.2024 - Numarul cazurilor de violența domestica este in creștere in Romania, conform datelor Poliției, insa foarte puține victime suna la linia telefonica gratuita destinata acestora, fie pentru ca nu se simt indreptațite sa solicite ajutorul autoritaților, fie p

Noi lovituri americano-britanice impotriva rebelilor houthi in Yemen

08:55, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au efectuat sambata lovituri vizand 18 tinte ale houthi in opt locatii distincte din Yemen, ca raspuns la atacurile desfasurate de rebelii sustinuti de Iran impotriva navelor din Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, scrie AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?