Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statul acasă în timpul pandemiei, pierdere de vreme? Studiile arată că măsura a avut efect minim în prevenirea răspândirii COVID-19

Publicat:

Aceiași cercetatori de la University of au descoperit insa ca inchiderea școlilor și interzicerea tuturor adunarilor publice, precum competitii sportive, concerte sau targuri, au funcționat in raspandirea focarelor de coronavirus pe continent. Ei sugereaza acum ca relaxarea politicii de ședere la domiciliu și redeschiderii unor afaceri ar putea fi primul pas al spre ușurarea carantinei. Concluziile studiului pun de altfel in discutie daca blocarea totala a , anunțata pe 23 martie, a fost necesara si, mai mult decat atat, eficienta.

Cercetatorii

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

Premiera cosmica: Agricultura pe luna marcheaza primul pas in colonizarea spațiului

18:20, 08.04.2024 - Pe masura ce misiunea Artemis III se pregatește sa atinga suprafața lunara in 2026, o sera special conceputa va adaposti un experiment de-a dreptul revoluționar. Lintița, cresonul și brassica - trei plante minuscule, dar robuste, vor fi cultivate in condiții extraterestre pentru a testa rezistența vieții…

TOP 10 investiții in publicitatea online in 2023: Cinci case de pariuri, doi producatori de tutun, o farmacie și doua supermarketuri

00:00, 28.03.2024 - Biroul Roman de Audit Transmedia (BRAT) furnizeaza industriei media și publicitare raportul de analiza a pieței de publicitate in 2023, raport elaborat pe baza datelor obținute in cadrul studiului Monitorizarea Investițiilor in Publicitate pentru mediul online, presa scrisa, radio, OOH și influencer…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Doamnelor, bucurați-va de micile minuni ale naturii! Florile de primavara sunt sursa de bucurie și inspirație

12:26, 15.03.2024 - Doamnelor, bucurați-va de florile pe care le-ați primit in zilele de 1 și 8 Martie și pe care vi le vor oferi, in toata aceasta perioada a anului, cei care va indragesc! Va aduc numeroase beneficii pentru sanatate și in viața de zi cu zi. Este dovedit științific.  Articol publicat in Jurnalul de Ilfov…

Nu sariti peste micul dejun! Va scade imunitatea și crește riscul de infectii 

12:51, 13.03.2024 - @ Neglijarea micului dejun poate avea consecințe negative asupra sanatații noastre, inclusiv asupra sistemului imunitar, arata cele mai recente cercetari in domeniu Studiile efectuate au demonstrat ca saritul peste micul dejun poate duce la o scadere a producției de celule imunitare in maduva osoasa.…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?