Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stationarea interzisa, incep amenzile: Se deschide Calea Martirilor pe patru benzi

Publicat:

O saptamana. Atat mai dureaza pana cand traficul pe , pe porțiunea str. Mareșal Prezan – ieșirea din Timișoara, va fi deschis pe patru benzi. Cam tot de atunci va incepe și amendarea șoferilor care iși lasa mașinile pe aceasta șosea.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Staționarea cu motorul pornit, la un pas sa fie interzisa. Amenzile pe care le vor primi șoferii care nu respecta legea

12:35, 25.03.2024 - Legea care interzice staționarea cu motorul pornit in orașe este cu un pas mai aproape de implementare dupa ce a trecut tacit de Senat. Comisiile de specialitate nu i-au mai intocmit un raport suplimentar de respingere dupa ce Guvernul a transmis Parlamentului ca susține inițiativa.Senatul…

Noua Maternitate Bega din Timișoara s-ar putea deschide in iunie, cu „servicii mai bune ca la privat, dar gratuite”

12:00, 11.03.2024 - Autoritațile județene au finalizat luni, 11 martie, recepția noii maternitați Bega, ridicata in apropiere de Spitalul Județean din Timișoara. Primii bebeluși ar putea fi aduși pe lume aici din iunie.

Județul care se dezvolta cu viteza fulgerului: inclusiv Ikea va deschide un nou magazin in zona

23:00, 08.03.2024 - Suedezii de la Ikea au deja 3 magazine in Romania, doua in București și unul in Timișoara, iar acum au in plan sa construiasca inca un magazin in Iași. Noul magazin Ikea va fi construit in ”capitala Moldovei”, Iașul fiind unul dintre județele din Romania cu o dezvoltare fulminanta, dat fiind ca va fi…

Se deschide Punctul Muzeal de la Parța. Poate fi vizitat doar in weekend

17:40, 06.03.2024 - Chiar de Ziua Femeii, in comuna Parța se deschide Punctul Muzeal ce aparține de Muzeul Național al Banatului din Timișoara. Din lipsa de personal, va putea fi vizitat doar in weekend sau la cerere de catre grupuri in timpul saptamanii.

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Noua Clinica ORL din Timișoara se deschide in cateva luni. Construcția e „aproape gata”

11:00, 24.02.2024 - Potrivit primarului Dominic Fritz, noua clinica ORL din Timișoara este „aproape gata”, urmand dotarea acesteia cu echipamente medicale. Lucrarile la noua cladire au inceput in urma cu aproape doi ani.

Oamenii, despre recensamint - Vor deschide ușa recenzorilor, dar nu sint de acord cu amenzile

12:50, 11.02.2024 - In acest an, in Moldova, se va desfașura recensamintul populației și al locuințelor, exercițiu prin care sint colectate informații demografice. Datele vor fi adunate de peste 4000 de recenzori care vor folosi tablete electronice pentru completarea chestionarelor. Daca in prima vizita proprietarii nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?