Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stare de urgenţă pentru metroul din New York, declarată de Guvernator

Publicat:

, , a declarat joi dupa-amiaza stare de urgenta in sistemul subteran de transporturi din cauza echipamentelor invechite si a problemelor repetate din ultima perioada, care au dus in urma cu doua zile la deraierea unei garnituri de metrou in zona Harlem, transmite .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un restaurant s-a prabusit in Mallorca: Cel putin patru morti

06:25, 24.05.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si 20 au fost ranite in urma prabusirii unui restaurant in insula spaniola Mallorca , a declarat o purtatoare de cuvant a serviciilor de urgenta din arhipelagul turistic Baleare, relateaza AFP. Mai multe persoane sunt grav ranite, a precizat purtatoarea de…

MAE, atenționare de calatorie pentru romani! In ce teritoriu a fost declarata stare de urgența

19:21, 16.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de calatorie pentru romani! Intr-un teritoriu a fost declarata stare de urgența. Iata la ce trebuie sa fie atenți cetațenii din Romania care vor sa calatoreasca acolo!

In ce stare se afla Florin Piersic și de ce trebuie transportat de urgența la Viena

08:26, 03.05.2024 - In ce stare se afla Florin Piersic și de ce trebuie transportat de urgența la Viena Continue reading In ce stare se afla Florin Piersic și de ce trebuie transportat de urgența la Viena at Tabu.

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Asistența medicala de URGENȚA! Un barbat a fost STRIVIT sub o placa de beton!

08:15, 12.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit seara trecuta pentru a sprijini echipajele medicale in acordarea asistenței medicale de urgența unui barbat strivit de o placa de beton. Cel mai probabil evenimentul s-a produs pe timpul unor lucrari de reamenajare a unei placi din beton,…

Seceta devastatoare: unde a fost declarata stare de urgența

21:00, 07.04.2024 - Intr-o zona a Deltei Mekong din Vietnam a fost declarata stare de urgenta, dupa un val de caldura prelungit ce a cauzat seceta. Apa pentru uz casnic este adusa in regiune cu autocisternele. Cresterea nivelului marii a cauzat inflitrarea apei marine in terenurile agricole, iar solul a devenit neutilizabil…

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia declara „stare de urgența“ dupa ce la Habarovsk a fost detectata o scurgere de radiații cu potențial letal

16:05, 05.04.2024 - Un oraș din Rusia a declarat astazi stare de urgența dupa descoperirea unei misterioase surse de radiații. Potrivit informațiilor, niveluri ridicate de radiații au fost gasite in apropierea unui stalp de electricitate aflat la doar 2,5 km de casele din Habarovsk, scrie The Sun.


Ce parere ai despre aceasta stire?