Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal.Pe vremea când era Miss România, Rita Mureșan a făcut foamea ca să slăbească: "Un măr și un morcov pe zi"

Publicat:

Rita Mureșan a povestit, in exclusivitate pentru , despre decizia fiicei sale de a se muta definitiv in America! Dar și despre episoadele din tinerețe in care se infometa pentru a arata bine.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Geanina Ilieș, scutita de pregatirile de Paște. Cat de bine se ințelege cu mama ei, care se ocupa de tot, in fiecare an / VIDEO

10:50, 03.05.2024 - Geanina Ilieș și fiul ei obișnuiesc sa petreaca sarbatorile in familie, mai ales alaturi de mama ei, care este și vecina lor. Femeia care i-a dat viața prezentatoarei de la Antena Stars locuiește la cateva case distanța, așa ca tot ea este cea care o ajuta pe Geanina Ilieș și la capitolul gatit.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum se simte Florin Salam, dupa ce a fost eliberat. Avocata Beatrice Comaniceanu, despre dovezile care il pot „salva” pe manelist / VIDEO

10:16, 15.03.2024 - Cum se simte Florin Salam, dupa ce a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar. Avocata Beatrice Comaniceanu a vorbit despre dovezile care il pot „salva” pe manelist. Ce a marturisit femeia, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Ana Baniciu, pregatiri pentru venirea pe lume a bebelușului ei. Artista este foarte calculata: „Ne-am apucat de cumparaturi...” / VIDEO

09:00, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ana Baniciu a marturisit ca face pregatiri pentru venirea pe lume a bebelușului ei. Artista așteapta cu nerabdare momentul in care iși va ține in brațe copilul. Cantareața este foarte calculata. Iata ce declarații a facut vedeta pentru emisiune!

Prodanca. Punct și de la capat. La ce a apelat Anamaria Prodan in America. Ce decizie importanta a luat impresara: „Eu chiar am nevoie sa stea multe amintiri” / VIDEO

21:00, 24.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a luat decizia sa mearga la Yoga. Iata motivul pentru care a apelat impresara la acest lucru in America. Ce decizie importanta a luat Anamaria Prodan.

Cum arata casa Anamariei Prodan din Las Vegas. De ce Nuți nu i-a insoțit in America / GALERIE FOTO

13:50, 21.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan și-a prezentat vila de lux pe care o deține in Las Vegas, S.U.A.! Iata cum arata locuința pe care impresara o deține intr-o zona buna a Americii, dar și cine sunt veciii sai celebri!

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?