Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Adrian Mutu, despre relația cu soția lui, Sandra. „Briliantul” a fost schimbat de partenera de viață: ”Iubirea eternă”

Publicat:

a avut parte de un trecut tumultuos, dar acum se bucura de viața pe care o are. Casnicia cu Sandra ii aduce multa implinire, fiind un soț și tata dedicat pentru micuțul Tiago, in varsta de 6 ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Star Matinal. Cat de greu este pentru Iulia Vantur sa fie partenera lui Salman Khan. Declarații neștiute despre relația lor: ”Este precum o stea” / VIDEO

11:11, 24.04.2024 - Iulia Vantur traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Salman Khan, insa lucrurile nu sunt la fel de ”roz” in fiecare zi, așa cum par. Vedeta a vorbit despre cat de greu ii este sa fie iubita unui actor așa de cunoscut precum este Salman Khan. Iata detalii neștiute despre relația lor.

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

Star Matinal. Cum iși rasfața Marius Vizante soția: „Imi place impactul pe care...”. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața / VIDEO

13:25, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marius Vizante a marturisit ca iși rasfața soția ori de cate ori are ocazia. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața și știe cum sa o mulțumeasca. Iata ce declarații a facut acesta pentru emisiune!

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…

Star Matinal. Cat de mult o susține Ronald Gavril pe Anamaria Prodan in proiectele sale. Ce spune sportivul despre relația cu impresara: "Are principii sanatoase de viața" / VIDEO

09:05, 07.02.2024 - Anamaria Podan și Ronald Gavril au fost surprinși impreuna, in Romania. Pentru ca iși susține partenera in tot ceea ce aceasta face, sportivul de performanța nu putea sa lipseasca de la premiera filmului in care impresara joaca. Iata ce spune Ronald Gavril despre relația cu Anamaria Prodan!


Ce parere ai despre aceasta stire?