Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stafidele, cele mai sănătoase fructe? Beneficii și contraindicații. Câte grame poți mânca zilnic

Publicat:

Stafidele sunt considerate intr-adevar unele dintre cele mai nutritive fructe. Cu toate acestea, exista cateva ingrijorari in ceea ce privește stafidele din comerț. Descopera care sunt beneficiile stafidelor, ce contraindicații exista și ce cantitate poate fi consumata zilnic:Ce sunt stafideleStafidele iși au originea in și, cu timpul au ajuns și in Europa, unde erau deosebit de populare printre greci și romani. Din punct de vedere istoric, stafidele au fost folosite ca moneda de schimb, ca premii la anumite evenimente sportive și pentru a trata boli precum toxiinfecțiile alimentare.Astazi,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 784: Kievul va solicita convocarea Consiliului NATO-Ucraina. Zelenski: „Sunt vietile umane diferite?”

07:05, 17.04.2024 -  „Lucram in fiecare zi, fara nicio pauza, pentru oportunitati mai mari in relatiile cu partenerii. Lucram pentru a obtine mai mult ajutor real. Lucram pentru a obtine o adevarata egalitate in apararea impotriva terorii, atunci cand aceleasi reguli, cu adevarat egale, se aplica pentru noi aici, in Ucraina,…

Furtuna „RENATA”, care face ravagii prin Europa, se indreapta spre R. Moldova

21:40, 15.04.2024 - Furtuna Renata, care a provocat deja ravagii in mai multe țari ale Europei, se indreapta spre Romania și a Republicii Moldova, aducind cu ea un front de aer rece, ce va cauza scaderi de temperatura drastice, ploi abundente și vijelii puternice, anunța meteorologii de la București. Se estimeaza ca diferențele…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Pe fondul atacurilor de tip phising, Banca Transilvania a limitat temporar valoarea plaților instant (in lei și euro)

21:40, 08.04.2024 - Banca Transilvania a anunțat ca a limitat valoarea plaților instant, in lei și euro, din cauza inmulțirii atacurilor de tip phising nu doar la noi in țara, ci in toata Europa. ”In ultima perioada, au crescut tot mai mult atacurile de phishing in Romania. Se intampla in toata Europa, nu doar la noi și…

Cum sa curațați rapid un cuptor cu ajutorul aburului. Trucuri rapide și eficiente pe care le poți aplica

13:55, 28.02.2024 - Bucataria este spațiul din locuința care se murdarește cel mai adesea, mai ales daca obișnuim sa gatim zilnic. Deși nu este atat de vizibil, interiorul cuptorului trebuie menținut curat, pentru sanatatea noastra. Exista in comerț o mulțime de produse eficiente de curațenie, insa adesea acestea au in…

"Eliberat! 800.000 de vehicule GEELY Coolray vandute in intreaga lume"

15:15, 23.02.2024 - GEELY Coolray, cunoscut și sub numele de Binyue in China, este unul dintre cele mai bune produse vindute de GEELY Auto. De la lansarea modelului in 2018, acesta s-a vandut deja in cantitate de 800.000 de unitați in intreaga lume, in peste 40 de țari. In America, Orientul Mijlociu, Africa, Europa de…

Raport PwC: Romania a urcat pe locul 28 intr-un top al atractivitații pentru companiile private, avand scoruri bune pentru mediul macroeconomic și cadrul de reglementare, dar mai slabe la mediul de afaceri și infrastructura

10:46, 22.02.2024 - Romania a urcat pe locul 28 intr-un clasament al celor mai atractive 33 state din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) pentru companiile private, dupa ce se situase pe locul 32 la ediția anterioara, conform analizei PwC EMEA Entrepreneurial and Private Business Heatmap.

Cum vede BNR evoluția inflației la inceputul acestui an

17:35, 13.02.2024 - Prognoza actualizata a BNR reconfirma perspectiva creșterii ratei anuale a inflației in debutul anului curent – sub impactul majorarii și introducerii unor taxe și impozite indirecte –, și a reluarii scaderii acesteia ulterior, dar intr-un ritm incetinit comparativ cu 2023 și cu proiecția precedenta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?