Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SPYNEWS EXCLUSIV! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat de două săptămâni: "Iubirea e cea care contează"

Publicat:

si s-au împacat în urma cu doua saptamâni, în mare secret, fara ca nimeni sa stie despre idila lor. Fostii soti si-au mai dat o sansa, iar asta pentru ca nu puteau sa stea unul fara celalalt. Roscata a tot postat poze împreuna cu Victor, însa, oficial, niciunul nu a confirmat ca s-au împacat. Surse din anturajul lui au declarat, însa, pentru Spynews.ro ca fostul "baiat de la meteo" si roscat formeaza din nou un cuplu. Unul fericit!

"Iubirea

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ințelegerea la care au ajuns Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau: „Cred ca șicanarile vor exista de acum inainte toata viața pana vor crește copiii”

12:20, 30.04.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au ajuns la o ințelegere privind programul copiilor lor de Paște. Cantareața și omul de afaceri au custodie comuna pentru baieții lor, insa aceștia au domiciliul la ea. In urma cu mai bine de cinci ani de zile Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau s-au desparțit. Nu au…

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Ce a raspuns Adrian Cristea atunci cand a fost intrebat despre Bianca Dragușanu. „Ne-am cunoscut in oraș”

14:46, 01.03.2024 - Relația dintre Adrian Cristea și Bianca Dragușanu a fost una dintre cele mai mediatizate și s-a incheiat in urma cu mai mulți ani. Timp de aproape 4 ani cei doi s-au iubit, dar au avut parte și de momente tensionante.Relația dintre Adrian Cristrea și Bianca Dragușanu a fost una plina de certuri și impacari,…

Candidatul Coaliției pentru Capitala, anunțat in maxim doua saptamani. PSD și PNL fac o noua serie de sondaje SURSE

19:01, 27.02.2024 - PSD și PNL sunt in continuare in cautarea celei mai bune variante pentru candidatura la Primaria Capitalei, urmand sa anunțe cine este persoana aleasa pentru cursa electorala peste cel tarziu doua saptamani, dupa ce sunt facute iar mai multe sondaje, susțin surse din Coaliție.

SURSE: Primul tur al alegerilor prezidentiale, pe 1 sau pe 15 septembrie. Al doilea tur, dupa doua saptamani

15:20, 27.02.2024 - PSD si PNL sunt in pragul unei decizii care va influenta directia viitoare a tarii. Surse de la varful coalitiei au dezvaluit pentru G4Media ca cele doua partide majore discuta in prezent doua variante pentru organizarea primului tur al alegerilor prezidentiale. Primul tur al alegerilor prezidentiale…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat! Ce fotografie a postat afaceristul pe rețelele de socializare / FOTO

20:50, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, din nou impreuna. Cei doi indragostiți nu au putut sa stea prea mult timp unul fara celalalt și s-au impacat. Afaceristul a postat o fotografie alaturi de iubita lui la un evenient special, motiv pentru care erau amandoi imbracați la patru ace.

Reacția lui Gabi Badalau dupa ce Bianca Dragușanu a aparut cu Auday Al-Ahmad: „Orice desparțire este grea, dureroasa sau neplacuta”

15:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau rupe tacerea și face primele declarații dupa ce s-a zis ca a inlocuit-o pe Bianca Dragușanu cu alta femeie, dar și dupa ce fosta prezentatoare de televiziune, care i-a fost iubita trei ani, apare acum cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au desparțit…

Bianca Dragușanu, parasita de Gabi Badalau pe masa de operație. Cine e barbatul care i-a fost alaturi: „Am avut nevoie de incurajari”

09:50, 06.02.2024 - Bianca Dragușanu nu l-a avut alaturi pe Gabi Badalau cand a suferit cea mai recenta operație la fața, in presa s-a zvonit ca cei doi nu mai formeaza un cuplu. In aceasta situație, fosta prezentatoare de televiziune a avut alaturi alt barbat care a susținut-o. Dupa o relație de mai mulți ani de zile…


Ce parere ai despre aceasta stire?