Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Splash! Vedete la apă". Burlacul Andrei Andrei a făcut un super "splash"! Săritura sa a ridicat lumea în picioare

Publicat:

Patratelele si abdomenul bine lucrat nu l-au ajutat pe Andrei Andrei sa se descurce foarte bine la "Splash! Vedete la apa". Fiind constient de asta, burlacul a apelat la mai multe trucuri pentru a face spectacol.


“E o mare provocare pentru mine, pentru ca am frica de înaltime. Nu îmi plac sporturile extreme, nu înteleg de ce ti-ai pune viata în pericol singur&", a marturisit Andrei Andrei.

La antrenamente, teama si-a spus cuvântul. Andrei Andrei a stat mai mult pe marginea bazinului, desi antrenoarea lui s-a chinuit sa îl…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune de la ”Foișor”: Florin Piersic s-a ridicat in picioare la marginea patului

17:05, 11.05.2024 - Spitalul Foișor a anunțat ca starea de sanatate a actorului Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, s-a imbunatațit.    ”Evaluarea pacientului Florin Piersic, facuta in dimineața de 11.05.2024, arata o imbunatațire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a starii generale. A inceput procesul…

Starea lui Florin Piersic s-a ameliorat. Este cooperant si s-a ridicat in picioare la marginea patului

14:40, 11.05.2024 - Starea generala de sanatate a actorului Florin Piersic s-a ameliorat, transmit reprezentantii Spitalului Foisor, unde este internat. Actorul inca se lupta cu infecție severa, aparuta in urma unei interventii pentru scoaterea unei proteze de genunchi.  ”Evaluarea pacientului Florin Piersic, realizata…

(video) A inceput cu melodiile din desene animate și viseaza sa devina cantareața de opera: O chișinauianca a ridicat in picioare juriul de la „Romanii au talent”

10:10, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

VIDEO - Corneliu Bichineț a ridicat in picioare audiența la Vaslui: 'Sfatul meu pentru cei care candidați, in perioada asta ocoliți carciumile'

10:55, 15.04.2024 - Fostul deputat PMP Corneliu Bichineț le-a ținut duminica, la Casa de Cultura din municipiul Vaslui, membrilor partidului Forța Dreptei, un discurs care a starnit hohote de ras, presarat cu sfaturi, poante și maxime politice.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Canonul-imn de ridicat sufletul in picioare

11:05, 20.03.2024 - In zilele acestea, Canonul cel Mare,  izvodit din rugaciunea batranului episcop imnograf, Sfantul Andrei Criteanul, melodul ascet ce-a intocmit „Canonul lacrimilor", un metanier in care se-nșira 250 de noduri (in tot atatea strofe) de rugaciune, de poezie și de doxologie, ni se ...

Catinca a rabufnit la adresa lui Petre Roman, dupa ce a stat doar 5 minute la priveghiul Mioarei Roman: „Mai bine nu vii”

09:40, 08.03.2024 - Catinca, fiica Mioarei Roman din casnicia cu Iosif Zilahy, a facut o serie de declarații dure la adresa lui Petre Roman, fostul soț al mamei sale. Fostul premier al Romaniei a lipsit de la inmormantarea Mioarei Roman, insa a venit la priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu.La doua saptamani de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?