Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spionul vedetă: Crina Mardare şi Oliver, vacanţă în Viena

Publicat:

Dupa un sfarsit de an plin si dupa finala "X-Factor" din 22 decembrie, (56 de ani) si familia, alaturi de profesorii de la scoala ei de muzica, au plecat in Austria.

Crina si-a dorit sa se odihneasca, sa schieze, iar (30 de ani) a cantat cu soprana . "Stau doua saptamani in Viena, ca sa pregatesc concertul", ne-a spus Oliver.

------------------------------------------------------------------------------

Spionul-vedeta iti da cele mai tari informatii despre vedete direct de la sursa. El traieste printre VIP-uri si ne spune si noua…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Care este destinația de vacanța preferata de Adina Buzatu. Motivul pentru care nu a apelat niciodata la agenții de turism

17:56, 18.05.2024 - Adina Buzatu și-a dorit ca in 2024 sa calatoreasca mai mult nu doar pentru proiectele de pe plan profesional, ci și pentru a se relaxa. Stilista a reușit sa viziteze mai multe locuri, dar de departe, pe lista preferințelor se afla Cuba, unde și-ar mai dori sa revina.

Vacanța de Vedeta. Cum a cerut-o Dan Badea in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trait clipe de poveste: „Așa cum visam...” / VIDEO

16:30, 18.05.2024 - Cum a fost momentul in care Dan Badea și-a luat inima in dinți și a cerut-o in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trecut clipe de poveste. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta.

Imagini cu Oana Zavoranu din vacanța de Paște in Maramureș. Ce a descoperit acolo: „O parte de țara inca nemurdarita de timpurile grele”

15:36, 09.05.2024 - Oana Zavoranu și-a petrecut anul acesta Paștele in Maramureș. A vizitat nordul țarii și s-a declarat impresionata de oamenii pe care i-a intalnit acolo, de peisaje, dar și de tradiții. Spre deosebire de alți ani cand statea acasa alaturi de soțul ei, Oana Zavoranu a decis sa petreaca acum intr-un loc…

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Eugen Tomac, controlat abuziv de polițiștii din Austria: aterizase in Viena și l-au luat direct

19:10, 08.04.2024 - Europarlamentarul Eugen Tomac susține ca a fost verificat de polițiștii din Viena, doar pentru ca este roman. Tomac susține ca ”scandalos și revoltator” faptul ca romanii sunt in continuare verificați, deși țara noastra a intrat in spațiul Schengen. El ii solicita președintelui Comisiei Europene sa…

Romania in Schengen. Prima cursa aeriana fara controlul la frontiera in București a fost din Austria. „Este ușor ironic”

09:40, 31.03.2024 - Dupa mai bine de un deceniu de cand a intrunit toate condițiile tehnice, Romania a intrat cu granițele aeriene și maritime in spațiul Schengen. De la miezul nopții, calatoriile cu avionul intre statele membre ale spațiului de libera circulație sunt mai rapide, fara controlul documentelor. La fel și…

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?