Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spionul vedetă: Bogdan Boanță este dorit la Hollywood

Publicat:

A devenit celebru dupa ce a participat in sezonul trei al emisiunii "Dansez pentru tine", de la PRO TV, avand-o ca partenera pe , iar acum  e coregraf in trupa de balet "".

Surse din anturajul vedetei ne-auspus ca dansatorul e dorit si la Hollywood. Bogdan Boanța (26 de ani) a fost solicitat  sa danseze in filmul ": ", insan-a ajuns la preselectii. O va face insa pentru urmatorul proiect, caci producatorii l-au vazut cat e de bun si il doresc in film.

------------------------------------------------------------------------------

Spionul-vedeta

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se pregatește Laura Cosoi pentru venirea pe lume al celui de-al patrulea copil: "Vreau sa se simta foarte iubit bebelușul și dorit..." / VIDEO

10:35, 30.05.2024 - A inceput numaratoarea inversa pentru Laura Cosoi. Vedeta urmeaza sa devina mamica pentru a patra oara in scurt timp. Cum se pregatește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața ei, intalnirea cu bebelușul.

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Vedeta din Romania care se retrage din televiziune. Emisiunea ei abia s-a lansat: „Pentru ultima oara in seara asta”

12:35, 22.03.2024 - Vedeta din Romania care a decis sa se retraga din televiziune. In luna februarie 2024 anunța ca va prezenta o emisiune la postul de televiziune Antena Stars, insa acum a dezvaluit ca va lua o pauza de la micile ecrane. Despre cine e vorba? Vedeta din Romania care se retrage din televiziune Laura Cosoi,…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei sa iși gaseasca pe altcineva: „O alta victima careia sa-i aplice același scenariu”

16:55, 09.03.2024 - Oana Roman a fost invitata la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei, dar și ce sfat de neuitat i-a dat mama ei. Vedeta susține ca și-a dorit din tot sufletul ca tatal fiicei sale sa iși gaseasca pe altcineva.Dupa o casnicie de 10 ani, Oana Roman…


Ce parere ai despre aceasta stire?