Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SPECTACULOS! Burlak, mașina specială de şapte metri lungime și șase roți (FOTO)

Publicat:

Ultima inovație a rușilor este o mașina speciala pentru explorarile de la .

Burlak, acesta este numele pe care il poarta mașinaria, ce are 7 metri lungime și șase roți. In plus are o bucatarie, duș și zone pentru dormit, scrie realitatea.net.

Autovehiculul poate sa se deplaseze ușor in zonele greu accesibile de la și chiar și prin apa, putand sa sparga gheața, conform HiConsamption.

Mașina urmeaza sa fie testata timp de trei saptamani in golful Baidaratskaia, nordul Rusiei. Mașina este programata sa participe la o expediție la in 2018.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Lideri mondiali si veterani comemoreaza 80 de ani de la Debarcarea din Normandia, eveniment cu o rezonanta speciala in contextul razboiului Rusiei din Ucraina

09:55, 06.06.2024 - Veterani si lideri mondiali se intalnesc joi in Normandia pentru a marca implinirea a 80 de ani de la debarcarea din 6 iunie 1944, denumita si Ziua Z, cand peste 150.000 de soldati aliati au ajuns in Franta pe mare si pe calea aerului pentru a alunga fortele Germaniei naziste. In contextul in care razboiul…

Cresc exporturile Gazprom spre Europa

17:10, 03.06.2024 - Cantitatile de gaze naturale livrate de grupul energetic rus Gazprom catre Europa in luna mai au crescut cu 7,3% fata de luna aprilie si cu 39% fata de luna mai a anului trecut, conform calculelor Reuters. Aceste calcule, care au la baza datele furnizate de reteaua europeana a operatorilor de sisteme…

Panica pentru o familie din Valcea, care a gasit un șarpe de 1,5 metri lungime in casa. Reptila era ascunsa in baie

17:40, 22.05.2024 - O familie din Ramnicu Valcea a sunat la 112, dupa ce a descoperit, in baia casei, un șarpe de 1,5 metri lungime. Jandarmii au fost cei care au capturat șarpele, un exemplar de apa, și l-au eliberat apoi in mediul sau natural, scrie Agerpres.

Descoperire de groaza: Un șarpe de doi metri lungime s-a refugiat intr-un bazin de apa

19:51, 25.04.2024 - Joi, jandarmii au intervenit pentru a scoate un șarpe de aproximativ doi metri lungime dintr-un bazin al unei stații de pompare ce alimenteaza cu apa un imobil din comuna Burila Mare, județul Mehedinți. Reptila a fost observata de muncitori care efectuau lucrari in zona.

Turnul TV de 240 de metri din Harkov a fost rupt in doua dupa un atac cu racheta al Rusiei

20:10, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov s-a rupt in doua, iar partea sa superioara s-a prabușit la pamant, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil ținta unui atac cu racheta al Rusiei.

Prima imagine cu noua Mazda CX-80, un SUV cu 7 locuri pentru Europa. Data lansarii, confirmata

10:55, 12.04.2024 - Constructorul japonez ne va face cunoștința saptamana viitoare cu noul CX-80. Pana atunci, Mazda a publicat prima imagine oficiala cu noul model, care este un SUV plasat in gama deasupra lui CX-60. Noul model va primi o versiune cu 7 locuri. De asemenea, din primele informații, Mazda CX-80 va masura…

Cea mai mica frontiera naționala din lume are doar 85 de metri lungime

14:30, 02.04.2024 - Penon de Velez de la Gomera, o mica stanca din nordul Africii, cucerita de Spania in 1564, deține recordul pentru cea mai mica granița naționala din lume, masurand doar 85 de metri lungime.


Ce parere ai despre aceasta stire?