Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spectacol cu intrare liberă, la filarmonică, de Ziua Naţională a Greciei

Publicat:

A devenit o traditie ca, de a Greciei, si in Prahova sa fie organizate manifestari speciale. Astfel, a anuntat ca va celebra acest eveniment printr-un spectacol care va fi organizat pe data de 24 martie, incepand cu orele 18:00, la Filarmonica” din Ploiesti. Va evolua ansamblul de dansuri grecesti “Kymata” al din Prahova, invitati fiind membri ai unor ansambluri muzicale din Salonic. Intrarea este libera.

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Lucescu și povestea celui de-al doilea titlu cucerit cu PAOK: „Suporterii erau foarte critici la inceput. Cand caștigi, devii Dumnezeu”

13:20, 20.05.2024 - Razvan Lucescu a caștigat al doilea sau titlu de campion al Greciei cu PAOK Salonic, iar antrenorul in varsta de 55 de ani a povestit cat de intensa a fost aventura echipei sale din acest sezon.

Cum poate ajunge PAOK Salonic, echipa lui Razvan Lucescu, in grupa Ligii Campionilor » FCSB, printre posibilii adversari

12:31, 20.05.2024 - PAOK Salonic, campioana Greciei antrenata de Razvan Lucescu, va participa in turului doi preliminar din Champions League pe ruta campioanelor printre capii de serie, cu al 4-lea cel mai bun coeficient, datorita parcursului echipei din sezonul actual al Conference League, unde s-a oprit in faza sferturilor…

Super League: Aris vs PAOK - Razvan Lucescu, la o victorie de titlu

10:11, 19.05.2024 - Aris - PAOK, meci contand pentru etapa a 10-a a play-off-ului (ultima) din campionatul Greciei, este programat, duminica, 19 mai, de la ora 20:00, pe Stadio Harilaou „Kleanthis Vikelidis” din Salonic, si va fi transmis in direct de platforma de streaming AntenaPLAY.

Decizia luata de Razvan Lucescu inainte de meciul pentru titlu din Grecia

12:41, 18.05.2024 - Razvan Lucescu (55 de ani) este la doar 90 de minute distanța de a caștiga al doilea titlu de campion al Greciei cu PAOK Salonic, dupa cel din 2019. PAOK se va deplasa pe terenul lui Aris duminica, in ultima etapa din play-off-ul Superligii elene (a 10-a), și are nevoie de victorie pentru a fi sigura…

PAOK Salonic a invins liderul AEK Atena si a redeschis lupta pentru titlu in Grecia

12:20, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu, a invins in extremis, cu 3-2, formatia AEK Atena, liderul la zi din Superliga de fotbal Greciei, si a relansat matematic lupta pentru titlu inaintea ultimelor doua etape din play-off.

VIDEO Razvan Lucescu viseaza in continuare la titlu, dupa ce PAOK a invins spectaculos liderul AEK

08:55, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a reușit sa puna capat unei serii de cinci meciuri fara victorie și a reaprins lupta pentru titlul de campioana a Greciei, dupa ce s-a impus in fața liderului AEK Atena, scor 3-2.

Prognoza de spectacol in `sferturile` Conference League!

16:56, 11.04.2024 - Cele 8 echipe ramase in cursa pentru trofeul Conference League continua drumul spre finala de la Atena. In aceasta seara, sunt programate partidele tur din sferturile de finala ale competiției, unde Romania este reprezentata de Razvan Lucescu, pe banca lui PAOK Salonic.

AEK Atena si PAOK Salonic au remizat (2-2) in derby-ul campionatului Greciei

15:00, 08.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenorului roman Razvan Lucescu, a terminat la egalitate in deplasare, scor 2-2, cu formatia AEK Atena, duminica, in derby-ul campionatului de fotbal al Greciei, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?