Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Specialiștii centrului Speranța: Controlul bolilor venoase cronice, susținut de ecografia Doppler

Publicat:

Bolile venoase cronice sunt afecțiuni care implica funcționarea deficienta a sistemului venos. Venele varicoase (varice) sunt cele mai cunoscute astfel de anomalii, pentru ca au prevalența ridicata: afecteaza un mare procent al populației la nivel global. , utila pentru stabilirea unui tratament adecvat Unele studii spun ca minim 25% din oameni sufera, intr-un anumit grad, de aceasta afecțiune, iar altele vorbesc chiar de peste 50%. „Cert este ca riscul apariției venelor varicoase este in creștere odata cu schimbarile intervenite in modul nostru de viața, mult mai sedentar in…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daca ai aceasta grupa de sange, ești ținta aproape sigura pentru capușe

15:05, 05.04.2024 - Doar 20% dintre capuse sunt infectate, iar procentul celor care transmis boala Lyme este de pana la 3%. Chiar daca procentul este mic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam masuri, pentru ca riscul exista.Cercetatorii cehi au descoperit ca exista o grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe…

Durerea de picioare in afecțiunile vasculare. Ce poate trada și de ce trebuie sa mergi la medic

01:00, 03.04.2024 - Durerea de picioare poate fi uneori semnul unei probleme vasculare, fiind un simptom comun al unor afecțiuni circulatorii care impun consult medical. Uneori, aceasta poate trada chiar afecțiuni ce pot pune viața in pericol. „Durerea de picioare in afecțiunile circulatorii este un simptom comun al problemelor…

Poluarea aerului crește riscul de imbolnavire,agraveaza bolile preexistente cum ar fi astmul sau bronsita cronica,24 martie, Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei

06:11, 24.03.2024 - Poluarea aerului crește riscul de imbolnavire,agraveaza bolile preexistente cum ar fi astmul sau bronsita cronica,24 martie, Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei The post Poluarea aerului crește riscul de imbolnavire,agraveaza bolile preexistente cum ar fi astmul sau bronsita cronica,24 martie,…

Sangele ar putea sa ne imbatraneasca creierul si sa creasca riscul de dementa / Explicația oamenilor de știința

01:05, 24.03.2024 - Creierul adultilor de varsta mijlocie se schimba foarte mult si aceste schimbari ar putea fi cheia pentru intelegerea dementei, spun specialistii, care accentueaza nevoia unor interventii inainte de varsta batranetii. Creierul nostru se schimba mai rapid in diferite momente ale vietii, ca si cum…

VIDEO: Gestionate corect, alergiile și astmul nu trebuie sa ne sperie, afirma dr. Ariana Rus, medic alergolog

13:11, 21.03.2024 - Predispoziția de a face reacții alergice este innascuta. Daca un copil nu are niciun parinte alergic, riscul sau de a face alergii este de 15%. Daca are un parinte alergic, riscul ajunge la 40%, iar daca ambii parinți sunt alergici riscul crește spre 80 – 100% – a explicat dr. Ariana Rus. Apoi intervin…

Aerul din București este extrem de toxic! Nivelul de poluare a atins cote alarmante: „Ne confruntam cu riscul de a...”

13:10, 25.02.2024 - Calitatea aerului din capitala Romaniei, București, a atins cote periculoase, conform harților de monitorizare. Specialiștii semnaleaza o creștere brusca, iar situația este pusa in legatura cu arderile masive de deșeuri, in special in zonele periferice ale orașului.

Mii de persoane, informate de pompieri despre riscul utilizarii sobelor defecte: Vezi recomandarile IGSU

21:10, 15.02.2024 - De la inceputul sezonului rece, salvatorii și pompierii au informat peste 99 de mii de persoane despre riscurile utilizarii sobelor defecte și altor instalații de incalzit. Specialiștii au reușit sa ajunga in circa 41 de mii case de locuit din peste 1600 localitați din țara. „Astfel, datorita acțiunilor…

Un centru autentic pentru sanatatea copilului. Specialitați pediatrice diverse și abordare interdisciplinara, la Clinica Speranța

00:25, 31.01.2024 - Medicina ultimilor ani a insemnat, pe langa progresul fantastic in privința tratamentelor și tehnologiilor folosite in beneficiul pacienților, și migrarea catre o abordare noua. Pacientul și afecțiunile sale trebuie abordați din perspectiva intregului, iar cele mai bune rezultate apar atunci cand specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?