Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Specialist sucevean în drumuri: „E un mare semn de întrebare de ce octombrie este luna în care încep lucrări de asfaltare”

Publicat:

Specialistul in drumuri , a declarat, la , ca nu ințelege de ce și Direcția Regionala de Drumuri și Poduri intarzie pana-n octombrie sa demareze lucrarile la unele drumuri naționale. Asta, in condițiile in care exista riscul ca ceea ce se executa sa se degradeze și sa trebuiasca refacut, din cauza […] The post Specialist sucevean in drumuri: „E un mare semn de intrebare de ce octombrie este luna in care incep lucrari de asfaltare” first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pe DN 2 au reaparut cozile de TIR-uri spre vama cu Ucraina, intra Balcauți și Siret

12:40, 14.03.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Iași a transmis ca pe DN 2 au reaparut cozile de TIR-uri spre vama cu Ucraina, intre localitațile Balcauți și Siret. Potrivit aceleiași surse, formarea cozilor de autotrenuri pe acest tronson este cauzata de numarul mare de autovehicule pe sensul de ieșire din…

FOTO. S-au furat roțile containerelor de colectare selectiva, amplasate și intreținute de DRDP Timișoara

14:00, 19.02.2024 - In ultimele luni, containerele de colectare selectiva amplasate și intreținute de Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara au fost in centrul mai multor probleme. De aceasta data, spun reprezentanții direcției, au fost furate roțile acestora in doua dintre parcarile administrate de ei.

Podul rutier provizoriu de la Milișauți a fost inchis total dupa ce a fost avariat de apele crescute ale raului Suceava (FOTO)

09:16, 14.02.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Suceava a transmis ca din cauza creșterii debitului raului Suceava, pe fondul precipitațiilor din cursul nopții, circulația pe podul alternativ de la Milișauți a fost inchisa total. Podul provizoriu din tuburi a fost avariat de viitura. Raman valabile rutele alternative…


Ce parere ai despre aceasta stire?