Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speak, mărturisiri uimitoare: "Nu mai cred în împăcare (...) Am plâns de mai multe ori în brațele unei femei”

Publicat:

Speak, unul dintre cei mai indragiți artiști ai momentului, este invitatul in cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la , unde vorbește deschis despre fostele lui relații și despre cat este de sensibil.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce lucruri importante a invațat Daniela Gyorfi atunci cand a fost tradata. Artista, marturisiri neașteptate: „Este o facatura...” / VIDEO

11:50, 08.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Daniela Gyorfi a vorbit despre lucrurile importante pe care le-a invațat atunci cand a fost tradata. Artista a facut marturisiri neașteptate. Iata ce declarații a facut cantareața cu privire la acest subiect!

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Reacția presei din Elveția dupa hotararea istorica a CEDO in favoarea unor femei care s-au plans ca guvernul nu acționeaza in privința schimbarilor climatice

15:15, 10.04.2024 - Ziare influente din Elvetia au criticat miercuri o decizie privind schimbarile climatice luata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) impotriva guvernului elvetian, declarand ca aceasta risca sa submineze democratia si sa sporeasca influenta politica a grupurilor ecologiste.

Xtra Night Show. Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? De ce s-au desparțit cei doi, de fapt: „Am mintea...” / VIDEO

10:20, 09.03.2024 - Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? In exclusivitate la Xtra Night Show de la Antena Stars, Alex Bobicioiu a facut declarații cu privire la acest subiect. Iata de ce s-au desparțit cei doi, de fapt!

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plans in brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit in direct. Care a fost motivul

14:45, 07.03.2024 - Dorul de casa și de familie a facut-o pe Iuliana sa planga, insa Liviu i-a fost alaturi și a ținut-o strans in brațe. In emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica.

De ce se tem cel mai tare Victor Slav și Selina pe Drumul Zeilor. Ce marturisiri au facut inainte de plecarea in Asia Express 2024 / VIDEO

17:31, 04.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Victor Slav și Selina au vorbit despre teama pe care o au pe Drumul Zeilor. Iata ce marturisiri au facut cei doi inainte de plecarea in Asia Express 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?