Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speak a ajuns de urgență la spital. Cum se simte artistul, după ce s-a fotografiat pe patul de sital, conectat la perfuzii

Publicat:

Speak și-a ingrijorat fanii cu postarile sale de pe rețelele de socializare. Cantarețul a revenit cu clarificari și a explicat ce i s-a intamplat și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

Panica la Casa Regala. Regina a fost transportata de urgența la spital

11:36, 11.04.2024 - Panica la Casa Regala, dupa ce regina a ajuns de urgența la spital. A fost transportata la spital, dupa ce a acuzat ca nu se simte prea bine. Starea ei s-a agravat și a avut nevoie de ingrijire de specialitate. Cum se simte acum și ce se intampla cu angajamentele regale programate. Regina a ajuns […]…

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Ce se intampla cu manelistul?

19:50, 27.02.2024 - Interpretul de muzica de petrecere și-a ingrijorat urmaritorii de pe Instagram, dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spital, cu o perfuzie in mana.Culița Sterp a precizat ca se confrunta cu o febra destul de mare, de mai bine de doua zile, motiv pentru care a luat decizia de a merge la spital,…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Oana Zara a ajuns, de urgența, la spital! Ce a pațit actrița și cum se simte acum: „Mi-a fost foarte rau...” / VIDEO

09:10, 14.02.2024 - Oana Zara s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate. Actrița din serialul Lia – soția soțului meu, a fost nevoita sa mearga, de urgența, la spital. Ce a pațit și cum se simte acum.


Ce parere ai despre aceasta stire?