Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spaniolii, din nou în stradă. Miting DE AMPLOARE împotriva independenţei Cataloniei - FOTO/VIDEO

Publicat:

Manifestatii de amploare impotriva intentiilor de declarare a independentei Cataloniei se desfasoara chiar acum, in Barcelona. Participantii cer unitatea Spaniei, iar la finalul mitingului promit citirea unui manifest de catre fostul presedinte al , si de catre castigatorul premiului Nobel pentru literatura, .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Barcelona a invins, luni, pe teren propriu, echipa Real Sociedad

01:26, 14.05.2024 - Formatia FC Barcelona a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Real Sociedad, in etapa a 35-a a campionatului Spaniei, informeaza news.ro.Golurile au fost inscrise de Yamal, in minutul 40, si Raphinha (90+3 - penalti).

LaLiga: Girona vs Barcelona - Duel catalan pentru locul 2

10:20, 04.05.2024 - Girona - Barcelona, meci contand pentru etapa a 34-a din campionatul Spaniei, este programat, sambata, 4 mai, de la ora 19:30, pe Estadi Montilivi, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Rasturnare de situație la FC Barcelona! Decizia de ultim moment luata de Xavi

21:55, 25.04.2024 - Dupa ce anunțase ca la finalul acestui sezon va parasi banca tehnica a formației FC Barcelona, antrenorul spaniol Xavi Hernandez a ajuns la un acord cu conducerea clubului catalan pentru a continua munca pe Camp Nou. Asa cum se vehicula in presa spaniola din ultimele zile, tehnicianul catalan, care…

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Spaniolii incep sa protesteze impotriva supraturismului. Numarul turiștilor straini, aproape dublu fața de populația Spaniei

12:41, 16.04.2024 - Din insulele Baleare si pana in Canare, din Barcelona pana la Malaga, manifestatiile ostile supraturismului se inmultesc in Spania, a doua mare destinatie turistica mondiala, obligand autoritatile sa incerce sa concilieze bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial.

Ce au scris spaniolii dupa ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG: „ Nu degeaba a fost rezerva in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut”

14:05, 14.04.2024 - Spaniolii au analizat delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG, in returul sferturilor UEFA Champions League. Barcelona - PSG (3-2 in tur) se joaca marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport. Pentru meciul de pe Camp Nou, care…

Barcelona este aproape de a lua o decizie istorica. La ce vrea sa renunțe campioana Spaniei dupa 25 de ani de colaborare!

14:05, 01.03.2024 - Barcelona va anunța in cursul acestei luni ca va incheia contractul cu Nike, deși scadența este abia in 2028. Cotidianul Sport scrie ca echipa lui Xavi este gata sa-și lanseze in sezonul viitor o marca proprie pentru echipamentul blaugrana, daca nu apare nicio oferta peste suma de 105 milioane de euro…

Presa catalana lanseaza „bomba”: rasturnare șocanta in interiorul Barcelonei!

16:40, 28.02.2024 - Xavi Hernandez, 44 de ani, care anunțase in ianuarie ca va parasi Barcelona la finalul sezonului, e in fața unei dileme. Președintele Joan Laporta i-a cerut sa fie antrenorul echipei blaugrana și sezonul viitor, susține cotidianul catalan Sport. Pe 27 ianuarie, dupa doua infrangeri dureroase suferite…


Ce parere ai despre aceasta stire?