Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SOV anunță dezvăluiri explozive despre 'fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009'

Publicat:

considera ca actualul scandal public legal de posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din 2009 este o mare manipulare, iar adevaratele dezvaluiri vor fi facute de el intr-o carte la care lucreaza.Potrivit lui SOV.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu, despre modificarea datei alegerilor prezidentiale: „Este exclus! Smecheria se opreste la poarta Palatului Victoria”

14:05, 14.06.2024 - Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a confirmat din nou faptul ca partidul pe care il conduce va avea candidat propriul pentru alegerile prezidentiale si a precizat ca nu ia in calcul schimbarea datei la care acestea vor avea loc.

George Simion e decis in privința alegerilor prezidențiale. Cand va anunța AUR candidatul

23:45, 09.06.2024 - „Principala forța de opoziție, alianța AUR, iși desemneaza candidatul la prezidențiale sambata viitoare. Vom avea discuții cu colegii, iși vor spune fiecare opinia. Eu de la o lupta nu dau inapoi”, a spus George Simion.Pe vot politic, la consiliile județene, AUR a obținut 12%, iar la alegerile europarlamentare…

George Simion a luat decizia in privința alegerilor prezidențiale. Cand va anunța AUR candidatul

23:35, 09.06.2024 - Alianța AUR iși desemneaza candidatul la alegerile prezidențiale sambata viitoare, anunța liderul formațiunii, George Simion. „Eu de la o lupta nu dau inapoi”, precizeaza George Simion.

Data la care PNL iși anunța candidatul la alegerile prezidențiale

14:01, 06.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat joi ca Congresul PNL pentru stabilirea candidatului la prezidentiale va fi organizat nu mai tarziu de prima decada a lunii iulie, el precizand ca pe 15 iulie incepe precampania. Ciuca a mai spus despre actuala coalitie ca trebuie sa mearga mai departe, pentru…

Ciolacu anunța convocarea Congresului PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale: „E aproape imposibil sa nu avem candidat”

17:40, 04.06.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marti ca este „aproape imposibil” ca partidul sau, care este cel mai mare din Romania, sa nu aiba candidat pentru functia de presedinte al tarii.

VIDEO Marcel Ciolacu anunța datele alegerilor prezidențiale și a alegerilor parlamentare

14:25, 04.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu susține ca, indiferent de ceea ce se va intampla la alegerile locale, alegerile prezidențiale vor avea loc in 15 și 29 septembrie, iar alegerile parlamentare pe 8 sau 9 decembrie.

Stroe (PNL): „Nu discutam modificarea datei alegerilor prezidențiale. Este un subiect pe care il vom aborda dupa data de 9 iunie”

09:55, 04.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a respins intr-o intervenție pentru B1 TV , ca se discuta in coaliție mutarea alegerilor prezidențiale. Acesta a precizat ca nu se discuta modificarea datei alegerilor prezidențiale, acestea fiind un subiect care va fi discutat de PSD-PNL dupa alegerile locale:…

Judecatorii CCR au dat unda verde legii care permite devansarea alegerilor prezidentiale in luna septembrie

15:11, 20.03.2024 - Judecatorii Curtii Constitutionale au dat unda verde legii care permite devansarea alegerilor prezidentiale in luna septembrie si au respins astfel sesizarea depusa de USR si Forta Dreptei, ne-au precizat surse judiciare. Opozitia a sustinut ca documentul incalca principiile democratice, fiind neconstitutional…


Ce parere ai despre aceasta stire?