Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soțul Simonei Gherghe își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut prezentatoarea TV: "Facem echipă grozavă…”

Publicat:

Zi de sarbatoare in familia prezentatoarei de la ! Razvan, soțul Simonei Gherghe, iși sarbatorește ziua de naștere, iar vedeta l-a surprins inca de la primele ore ale dimineții cu o urare emoționanta, dar și cateva fotografii. Iata ce i-a transmis pe rețelele de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a aparut Alina Pușcaș alaturi de soțul ei. Medicul stomatolog Mihai Stoenescu a atras atenția fanilor: „Ce ochi fascinanți are”

10:36, 15.05.2024 - Alina Pușcaș a aparut intr-o ipostaza rara alaturi de soțul ei. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 e casatorita civil din anul 2019 cu Mihai Stoenescu și impreuna au trei copii. Dincolo de cariera ei in actorie și televiziune, Alina Pușcaș și-a intemeiat o familie alaturi…

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Razvan Kovacs de la Insula Iubirii iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare speciala i-a facut soția lui, Ema Oprișan / FOTO

13:50, 21.03.2024 - Razvan Kovacs iși sarbatorește ziua de naștere in aceasta zi speciala, pe data de 21 martie 2024. Cu ocazia acestei zile, soția lui, Ema Oprișan, i-a facut o urare emoționanta pe rețelele de socializare. Iata ce a postat fosta concurenta de la Insula Iubirii!

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!

Luca Reghecampf iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare i-a facut iubita lui, Asiana Peng: ”Inima mea” / FOTO

13:16, 15.03.2024 - Luca Reghecampf implinește 23 de ani, iar iubita lui i-a facut o urare speciala. Fiul antrenorului și Asiana Peng au o relație frumoasa, care dureaza de mai mulți ani, precum și multe planuri impreuna. Ce mesaj i-a transmis tanara partenerului ei.

Star Matinal. Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea emisiunii se afla intr-un loc superb: „Peisaj exotic...” / VIDEO

12:40, 08.03.2024 - Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea de televiziune se afla intr-un loc superb. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cantareața a facut cateva declarații despre aceasta zi speciala, Ziua Internaționala a Femeii. Iata ce a marturisit actrița!


Ce parere ai despre aceasta stire?