Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţul Cristinei Spătar, dărâmat după gratii: "Vroia să măture şi să spele wc-urile la arest!"

Publicat:

Dezvaluiri uluitoare din închisoare despre ! Celebrul interlop , care i-a fost coleg de celula lui , a povestit momentele cumplite prin care a trecut sotul artistei.

Este o adevarata drama a unui milionar si nu sunt doar vorbe în vânt. E realitatea crunta dezvaluita de un coleg de celula al lui , . Plângea ca un copil si intrase în pamânt de rusine. Nu stia de ce toate i se întâmpla doar lui. Citeste continuarea pe www.antenastars.ro.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ce amintiri are Catalin Botezatu despre perioada Paștelui. Celebrul designer, dezvaluiri emoționante: "Cele mai frumoase..." / VIDEO

09:50, 08.05.2024 - Catalin Botezatu iși amintește cu nostalgie de cum era Paștele in copilaria lui. In cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, celebrul designer și-a amintit cum petrecea sarbatorile cand era copil, in familie.

Fiica lui Bruce Willis, noi dezvaluiri despre boala necruțatoare de care sufera celebrul actor

18:50, 04.05.2024 - Rumer Willisa dezvaluit ca actorul in varsta de 69 de ani are o stare de spirit buna. „El este minunat. Da, se simte bine", a declarat pentru Fox News Digital actrita in varsta de 35 de ani, scrie contactmusic.com. Ce este demența frontotemporala, boala de care sufera Bruce Willis. Efectele sunt ireversibile…

Primul interviul cu Vlad Pascu dupa gratii! Ce spune autorul accidentului de la 2 mai dupa 7 luni de arest: ”Aș da orice sa dau timpul inapoi”

23:55, 08.04.2024 - Vlad Pascu ar fi oferit primul sau interviu de cand este dupa gratii. Tanarul de 20 de ani este inchis de 7 luni, iar acum, ar fi vorbit despre felul in care se simte. Ar fi spus cat de mult regreta cele intamplate și și-ar fi dorit ca viața lui sa arate altfel.

Cei trei inspectori vamali, reținuți la Aeroport pentru mita, plasați in arest preventiv: Unul - dupa gratii, alții doi, la domiciliu

16:21, 04.04.2024 - Cei trei inspectori vamali, reținuți pe 1 aprilie la Aeroport pentru mita, au fost plasați in arest preventiv. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului, responsabila de comunicare cu mass-media.

A murit George Nicolescu, cantarețul nevazator, celebru pentru șlagarul „Eternitate”. Anunțul a fost facut de un coleg de breasla

12:45, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu. Celebrul cantareț care s-a nascut nevazator și a devenit cunoscut datorita șlagarului „Eternitate” s-a stins din viața, iar anunțul trist a fost facut de un coleg de breasla.

A murit George Nicolescu, cantarețul orb, celebru pentru șlagarul „Eternitate”. Anunțul a fost facut de un coleg de breasla

12:15, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu. Celebrul cantareț care s-a nascut orb și a devenit cunoscut datorita șlagarului „Eternitate” s-a stins din viața, iar anunțul trist a fost facut de un coleg de breasla.

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Un fost coleg de celula l-a turnat pe Dani Alves. Ce plan iși facuse brazilianul pus sub acuzare pentru viol!

13:45, 17.02.2024 - Dani Alves (40 de ani) planuia sa o ștearga din Spania, daca ar fi fost eliberat pe cauțiune. Un fost deținuț ce a stat in celula cu fostul fundaș brazilian (inchis din ianuarie 2023), judecat pentru viol, au dezvaluit intenția acestuia de a scapa pe o posibila condamnare la 12 ani de inchisoare! Dani…


Ce parere ai despre aceasta stire?