Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorin Iacoban: Demisia guvernului PNL pentru corupție, mușamalizare și nepăsare!(P)

Publicat:

In urma unui incendiu intr-o spatiu privat, la Colectiv, si-a inaintat demisia. In urma acestui incendiu intr-un spital public, al statului roman, cinstit ar fi ca sa isi inainteze demisia la prima ora si sa se retraga din viata politica. Ce vina a avut Ponta ca au scapat artificiile de sub control? La 5 ani de la Colectiv, nu a fost nimeni in stare sa reformeze sistemul medical romanesc, astfel ca trimi (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ștefan Gligor: Demisia șefului Lagardere, pentru acuzații de corupție, pica foarte prost lui Andrei Spinu

17:10, 02.05.2024 - Demisia șefului Lagardere, compania franceza implicata in scandalul de la aeroportul din Chișinau, dupa ce a fost pus oficial sub invinuire pentru acte de corupție, ii pica foarte prost vicepremierului Andrei Spinu și nu face decit sa accentueze banuielile rezonabile in legatura cu posibile ilegalitați…

Ministrul ucrainean al Agriculturii, suspectat de corupție, și-a dat demisia

21:05, 25.04.2024 - Ministrul ucrainean al agriculturii, Mikola Solski, acuzat ca si-a insusit terenuri apartinand statului inainte de a deveni membru al guvernului, si-a prezentat joi demisia, intr-o scrisoare facuta publica de presedintele parlamentului Ruslan Stefanciuk, informeaza AFP.

Ancheta la varful Guvernului pentru deplasari cu avioane private

17:55, 28.03.2024 - Ministrul de externe leton Krisjanis Karins a anuntat ca demisioneaza din functie, in urma deciziei procurorului general de a deschide o ancheta penala cu privire la cheltuielile ocazionate de deplasarile sale aeriene, inclusiv cu avioane private, in perioada in care a fost premier. Decizia a fost luata…

Fermierii polonezi inițiaza demisia guvernului

16:40, 27.03.2024 - Fermierii polonezi vor iniția demisia guvernului, a declarat jurnaliștilor Krzysztof Chmel, unul dintre liderii protestului fermierilor din voievodatul Lublin. "Saptamina viitoare ne intilnim la Varșovia și incepem sa stringem 100.000 de semnaturi in cadrul unui proiect public privind demisia guvernului",…

Mii de manifestanti dupa acuzatii de coruptie impotriva guvernului, in Ungaria

00:40, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marti la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa difuzarea unei inregistrari audio care pretinde sa dovedeasca implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de coruptie, transmite AFP.

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?