Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora fostului fotbalist Valderrama a murit într-un accident de mașină

Publicat:

Comandantul Poliției din , capitala provinciei Magdalena a declarat ca , 43 de ani, și-a pierdut viața dupa ce s-a tamponat violent cu un motociclist.

este a doua persoana din familia legendarului fotbalist, care moare in mai puțin de o luna. La data de 23 august, tatal lui Valderrama a fost rapus de o boala de inima.

Motocicleta pe care se afla Gloria Maria a fost lovita de o camioneta, iar șoferul a fugit. Poliția din , Columbia, investigheaza cazul.

Gloria Maria avea 43 de ani și calatorea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Vaslui. Trei persoane au murit, dupa ce doua motociclete și o mașina s-au ciocnit

20:46, 19.05.2024 - Un accident grav a avut loc astazi, in localitate Codaești din județul Vaslui, dupa ce o mașina și doua motociclete s-au ciocnit și au luat foc. Trei tineri au murit, in timp ce femeia care conducea mașina a fost transportata la spital.

Inca un accident. Impact intre o mașina și o motocicleta, la Vernești

14:10, 19.05.2024 - Trafic dirijat pe pe DN10, in Vernești, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța reprezentanții IPJ Buzau. ,,Se pare ca este vorba de o coliziune intre un autovehicul și o motocicleta. La acest moment o persoana este evaluata medical.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau.…

Accident mortal in Galați! Un polițist de la trupele speciale a murit dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost lovita de o mașina / FOTO

08:30, 06.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un barbat in varsta de 41 de ani, polițist, a decedat dupa ce a fost lovit de o mașina. O femeie in varsta de 35 de ani, care era pasagera pe vehiculul cu doua roți, se afla in stare grava.

Tragedie pe Faleza Dunarii din Galați: un polițist de la trupele speciale a murit. Motocicleta pe care o conducea, lovita de o mașina

17:15, 05.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un motociclist și-a pierdut viața, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o mașina. Motociclistul care a decedat era polițist la trupele speciale ale IPJ Galați și se afla in timpul liber

Accident ingrozitor in Argeș! Doi tineri de 16 și 19 ani au murit, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Autoturismul s-a facut praf / FOTO

17:45, 02.05.2024 - Accident infiorator in Argeș, in Joia Mare. Doi tineri au murit pe loc, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Ceilalți doi baieți, care se aflau in aceeași mașina, au nevoie de ingrijiri medicale. Viața tinerilor de 16 și 19 ani nu a mai putut fi salvata.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.


Ce parere ai despre aceasta stire?