Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soprana Mirella Freni a murit

Publicat:

Mirella Freni, una dintre cele mai apreciate voci feminine de opera din Italia, a murit, duminica, la varsta de 85 de ani, dupa o lunga suferinta, la Modena. Glasul sau cald a atras atentia inca de la primele sale aparitii pe scena si pana la finalul carierei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

A murit Emeric Ienei, o legenda a fotbalului romanesc!

14:35, 04.04.2024 - Emeric Ienei, antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni alaturi de Steaua in 1986, si cel care a calificat nationala dupa 20 de ani la un mondial, Italia 90, a murit la varsta de 87 de ani. Autor al celei mai mari performante din fotbalul romanesc, Emeric Alexandru Ienei (Imre Sandor Jenei),…

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Un medic a murit, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un roman! Barbatul ieșise la alergat

20:45, 20.03.2024 - O tragedie a avut loc in Italia, unde viața unui medic dedicat și respectat s-a incheiat brusc intr-un accident de neimaginat. Barbatul, care și-a dedicat cariera pentru a salva vieți, a fost spulberat de o mașina condusa de un tanar roman, in timp ce iși desfașura activitatea preferata și anume alergatul.

Cauza incendiului din Italia, in care au murit Alexandra si copiii ei: Aproape toți avem acest obiect in casa

13:30, 15.03.2024 - Un incendiu mocnit, pornit din apartamentul unde locuiau in Bologna, Italia, a pus capat vieții a patru romani: Ștefania Alexandra, de 32 de ani și cei trei copii ai ei - o fetița de șase ani, alta de doi ani și frațiorul ei geaman. Tatal lor a scapat cu viața pentru ca era la serviciu in momentul incendiului…

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .


Ce parere ai despre aceasta stire?