Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sondaj INSCOP: Peste 70% dintre români cred că NATO va apăra România, în contexul unui conflict în Ucraina

Publicat:

Intrebati daca NATO va apara sau nu Romania, in contextul cresterii riscului producerii unui razboi in Ucraina, 70,3% dintre romani au raspuns afirmativ, in timp ce 20,3% au raspuns negativ, iar 9,4% nu stiu sau nu au raspuns, potrivit unui sondaj INSCOP Research, informeaza Agerpres . De asemenea, 76,2% dintre respondenti considera ca Romania nu trebuie sa iasa din NATO, in timp ce 18,7% sustin contrariul. Ponderea non-raspunsurilor este de 5,1%. Cercetarea sociologica mai releva ca 74,7% dintre cei intervievati (fata de 68,1% – in septembrie 2021, 73,8% – in iunie 2021 si 75,4% – in martie 2021)…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caransebeșul, inclus in cea mai mare operațiune de desant aerian din Europa

12:10, 01.05.2024 - CARANSEBEȘ – Incepe ceea ce Jurnal CS și CAON v-au anunțat in premiera inca de la jumatatea lunii februarie! Este vorba de Exercițiul multinațional SWIFT RESPONSE 24, care include și Aeroportul „Banat“ Caransebeș, acolo unde, de zile bune deja, pregatirile sunt in toi! Potrivit Ministerului Apararii…

Mircea Geoana a vorbit cu jurnaliștii englezi despre conflictul SUA vs Rusia și China: ‘Au nevoie de Europa’

17:50, 11.04.2024 - Intre interviu pentru The Telegrap, Mircea Geoana a vorbit despre conflictul dintre SUA vs Rusia și China, spunand ca Statele Unite ale Americii are nevoie de aliații europeni. Faptul ca Donald Trump ar putea prelua conducerea este un motiv de ingrijorare pentru mulți. Mircea Geoana: „SUA are nevoie…

ONU a adoptat joi, in unanimitate, prima rezolutie globala privind inteligenta artificiala, pentru a proteja datele personale si drepturile omului

05:00, 22.03.2024 - Rezolutia neobligatorie, propusa de Statele Unite si cosponsorizata de China si alte 121 de natiuni, a durat trei luni pentru a fi negociata si, de asemenea, pledeaza pentru consolidarea politicilor de confidentialitate, au spus oficialii, informand reporterii inainte de adoptarea rezolutiei. ”Navigam…

Țarile cu cea mai mare rezerva de aur pe cap de locuitor / Pe ce loc se afla Romania și cum au platit comuniștii importurile de cereale din Rusia cu rezerva de aur

09:10, 18.03.2024 - Statele Unite ale Americii dețin cea mai mare rezerva de aur din lume, aproape cat rezervele de aur ale urmatoarelor 3 țari din topul statelor cu cele mai mari rezerve: Germania, Italia și Franța. Topul e completat de Rusia, China și Elveția. Calculata pe cap de locuitor, rezervele de aur arata un cu…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

07:16, 05.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

14:10, 04.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…

Moda mașinilor electrice franeaza brusc - Mașinile cu motoare pe combustie interna revin pe creștere (studiu Deloitte)

00:10, 24.02.2024 - Consumatorii de pe pietele dezvoltate, atat din Europa, cat si de peste Ocean, se uita la pret atunci cand isi aleg o masina noua, iar performanta vehiculelor este pe primul loc in optiunile cumparatorilor din China si Coreea de Sud, timp in care masinile cu motoare pe combustie interna revin pe crestere…

Italia a inregistrat un excedent comercial in 2023, datorita reducerii facturii la energie

15:55, 15.02.2024 - Deficitul balantei energetice a fost aproape injumatatit anul trecut, scazand la -64,3 miliarde de euro, dupa ce in 2022 fusese de -110,9 miliarde. Cea de-a treia economie din zona euro inregistrase un deficit comercial de 34 de miliarde de euro in 2022, din cauza cresterii preturilor la energie, insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?