Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soldatul american ucigaş, inculptat pentru uciderea a 17 oameni

Publicat:

Daca va fi gasit vinovat, risca pedeapsa cu moartea. Daca insa apararea va demostra ca a existat o alterare a discernamantului, soldatul care a macelarit civilii afgani poate fi condamnat la inchisoare pe viata si poate fi eliberat conditionat dupa zece ani.

Sergentul american, , suspectat de uciderea unor sateni afgani, dintre care numerosi copii, va fi inculpat oficial vineri pentru 17 crime si sase tentative de crima, a declarat un oficial american sub protectia anonimatului, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Acest oficial

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA au suspendat livrarea unor arme catre Israel, afirma un oficial american

13:21, 08.05.2024 - SUA au oprit un transport de armament catre Israel, a declarat un oficial american. Washingtonul face presiuni asupra aliatului sau pentru a evita o invazie la scara larga in Rafah, potrivit mediafax.

Gheorghe Cotorobai, suspectat de uciderea Anei Maria, pus oficial sub invinuire: Este acuzat de omor cu circumstanțe agravante

11:30, 29.04.2024 - Barbatu l suspectat de omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, a fost pus sub invinuirea de omor cu circumstanțe agravante. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului General, responsabila de comunicare cu mass-media.

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ajutorul militar american nu va face posibila o ofensiva rapida a Ucrainei - OFICIAL

23:46, 25.04.2024 - "Ucrainenii isi rationalizeaza munitia de ceva vreme (...), asa ca rusii, pe scurt, au reluat initiativa", a declarat presei responsabilul militar american, sub rezerva anonimatului., relateaza AFP, citat de Agerpres.Ajutorul militar din partea aliatilor "le va permite ucrainenilor sa inceapa sa reia…

Oficial american: Lucram cu Romania cu privire la amenintari

21:35, 16.04.2024 - Asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marti, ca SUA lucreaza cu Romania in ceea ce priveste amenintarile venite in contextul razboiului din Ucraina, potrivit Agerpres.

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Noi marturii privind „sindromul Havana”. Pentagonul anunța ca un oficial american a prezentat simptome la summitul NATO de la Vilnius

10:20, 02.04.2024 - Un oficial de rang inalt din cadrul Departamentului Apararii al SUA a prezentat simptome similare cu cele ale asa-numitului „sindrom Havana” la summitul NATO de la Vilnius, din luna iulie a anului trecut, a declarat luni Pentagonul. Anunțul vine in contextul in care o investigație de presa a dezvaluit…

FOTO Beniamin Todosiu a trecut OFICIAL la PSD: ”Construim o alternativa pentru Alba, o alternativa pentru oameni”

12:20, 16.03.2024 - FOTO Beniamin Todosiu a trecut OFICIAL la PSD: ”Construim o alternativa pentru Alba, o alternativa pentru oameni” Beniamin Todosiu a trecut OFICIAL la PSD: ”Construim o alternativa pentru Alba, o alternativa pentru oameni” Beniamin Todosiu a trecut oficial la PSD. Fostul președinte al USR Alba a facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?